”Salvatorul” Rednic a câștigat doar două meciuri în anul 2021

Ultima actualizare:

    Mircea RednicFOTO: Sportpictures.eu
Mircea RednicFOTO: Sportpictures.eu

Mircea Rednic și-a început de aproape o lună al cincilea mandate la Dinamo și toată lumea așteaptă de la el să-i salveze pe ”câini”. Numai că, în prezent, doar aura a rămas de numele tehnicianului, căci realitatea este că în întreg anul 2021 nu a reușit să câștige decât două meciuri din 16 disputate.

Rednic a început acest an pe banca Viitorului, o echipă cu jucători mult mai bine cotați decât cei de la Dinamo și la care patronul Gică Hagi i-a asigurat toate condițiile pentru performanță. Cu toate acestea, la cârma constănțenilor, Rednic nu a reușit să câștige decât două partide din 14 disputate în 2021, prima cu scorul de 2-1 cu Hermannstadt, acasă, și a doua în deplasare, cu 5-0, chiar împotriva actualei sale formații, Dinamo! Se întâmpla acest lucru la 26 februarie. Ei bine, de atunci, adică de opt luni, echipele antrenate de ”Puriu” nu au mai reușit să se impună în nici o partidă. La Viitorul au mai urmat de atunci cinci meciuri, eșecul de acasă cu Poli Iași, formație care a și retrogradat la finalul sezonului trecut, fiind picătura care a umplut paharul răbdării lui Gică Hagi. Rednic a fost demis atunci de Viitorul chair la finalul acelei partide și chiar de ziua lui, un lucru care i se mai întâmplase de două ori în carieră!

Chiar dacă atunci anunțase că nu va mai antrena vreodată în România, planurile tehnicianului s-au schimbat rapid când a venit vorba de Dinamo. Clubul său de suflet, așa cum a spus de fiecare dată, deși performanțe foarte bune și ca jucător și ca antrenor a obținut și cu Rapid, celălalt club ”de suflet”. Întâmplarea face ca sâmbătă, de la ora 20.30, să se afle față în față chiar ”iubirile” din România ale tehnicianului. El se va afla la al treilea meci pe banca dinamoviștilor, încercând să obțină succesul așteptat și promis suporterilor de la reinstalare. A fost aproape de el în prima partidă, cea cu UTA, de acasă, în care ”câinii” au condus cu 2-0, dar au fost egalați în minutele de prelungire. Apoi, în cea de-a doua partidă, Dinamo nu a avut nici o șansă la Mediaș, în fața Gazului, care s-a impus cu 2-1. Este adevărat, golurile marcate de gazde au fost reușite de Deaconu prin șuturi de excepție, dar asta nu înseamnă că tehnicianul, extrem de priceput în influențarea suporterilor prin scoaterea în evidență doar a lucrurilor pozitive, a avut dreptate atunci când a spus că eșecul e nemeritat.

Acum contra rapidiștilor, Rednic se va afla la meciul cu numărul 17 din 2021. Calculele hârtiei spun că giuleștenii, deși nou-promovați, pornesc cu prima șansă și nu doar datorită faptului că au de trei ori mai multe puncte decât viitorii lor adversari, dar și pentru că par a juca un fotbal mai simplu și mai eficient decât dinamoviștii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net