Sălăgeanu a vrut să-şi ia familia în cantonament!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Câştigat de gazde cu 1-0, meciul Steaua - FC Vaslui a fost marcat de un incident ciudat după terminarea lui. Unul dintre titularii moldovenilor, Adrain Sălăgeanu, a fost acuzat că nu a vrut să joace pentru că nu a fost lăsat să vină cu nevasta în cantonament.

„Avem un jucător care nu vrea să joace pentru că spune că e stresat psihic pentru că nu i se dă voie să vină cu soţia în cantonament. E vorba de Sălăgeanu", a declarat Adrian Porumboiu în direct la DigiSport.

Click! a încercat să vorbească cu jucătorul Adrian Sălăgeanu pentru a elucida această situaţie fără precedent în fotbalul românesc, dar ne-am lovit de refuzul jucătorului de a comenta. Acesta ne-a spus că nu are voie să vorbească fără acordul clubului, altfel urmând să fie amendat cu 20.000 de euro.

simeon stalpnicul png

Am reuşit însă să vorbim cu fratele acestuia, Anghel Sălăgeanu, care în tot acest timp a fost alături de fotbalist.„Fratele meu a avut o cădere de calciu şi nervoasă înainte de jocul cu Pandurii, din urmă cu două săptămâni. De atunci face o terapie pentru recuperarea tonusului psihic cu un psiholog, aici la Vaslui, care i-a recomandat repaus total fizic şi psihic şi să fie înconjurat în permanenţă de familie. Adrian s-a antrenat însă în continuare şi când i s-a cerut să joace cu Steaua a avut această singură dorinţă, de a se caza în acelaşi hotel cu echipa şi familia lui. Asta însemna eu, adică fratele lui, soţia lui şi copilul lor în vârstă de un an. Când au auzit, conducătorii au sărit ca arşi şi i-au spus că, ce, vrea să-şi ia nevasta în autocarul echipei sau în cantonament? Bineînţeles, nu era vorba despre aşa ceva", a declarat pentru Click! Anghel Sălăgeanu, fratele lui Adrian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net