Sacrificiul făcut de fiica lui Ilie Balaci de dragul fotbalului! A renunțat la vila de lux pentru un apartament în Colentina

Ultima actualizare:

    Lorena Balaci a renunțat la vila din Pipera și s-a mutat în Colentina Sursă foto: Captură video
Lorena Balaci a renunțat la vila din Pipera și s-a mutat în Colentina Sursă foto: Captură video

Lorena Balaci, fiica celebrului fotbalist Ilie Balaci, este dedicată muncii și a luat o decizie radicală pentru a fi mai aproape de clubul al cărui secretar general este, Daco-Getica București. Lorena a vorbit despre hotărârea de a renunța la vila de lux din Pipera pentru a locui în Colentina. Iată motivele care au contribuit decisiv la hotărârea ei.

Lorena Balaci își ia rolul de secretar general al Daco-Getica București în serios și este dispusă să facă sacrificii pentru a fi mai aproape de clubul sportiv. Recent, fiica marelui fotbalist Ilie Balaci, a dezvăluit, într-un interviu, că a renunțat la vila de lux din Pipera și s-a mutat într-un apartament din Șoseaua Colentina pentru a fi mai aproape de sediul echipei. 

Lorena Balaci este secretarul general al clubului Daco-Getica București
Lorena Balaci este secretarul general al clubului Daco-Getica București

"Stăteam într-o casă foarte mare în Pipera. Eu nu sunt genul pe lux, pe opulenţă! Acum, locuim într-un apartament cu patru camere care e complet decomandat", a declarat Lorena. "La început mi-a fost greu, mi-a fost frică. Ce să ne ascundem. Cu misoginismul din România, mi-a fost teamă, cu toate că eu, încă din copilărie aveam prieteni mai mult bărbaţi decât femei. Acum, suntem ca o familie. Am găsit mediul propice dezvoltării mele personale, unde să mă pot dezvolta ca individ", a declarat Lorena Balaci.

Clubul patronat de Lorina, somat de Juventus Torino. Cum s-a remediat conflictul 

Clubul patronat de Lorina a fost nevoit să își schimbe denumirea în anul 2018. A renunțat la numele de Juventus Colentina în Daco-Getica București după ce a primit o somație de la clubul sportiv Juventus Torino. "Noi suntem de 27 de ani pe piaţă, cum se spune. În momentul în care am ajuns să promovăm în Liga 1, s-a băşicat Juventus Torino! Ei ne-au somat să ne schimbăm denumirea. Ne-au trimis acte prin care demonstrau că ei deţin bradul Juventus pentru Europa", a povestit Lorena, în interviul acordat As.ro. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net