Să vină Dudelange! Ce o aşteaptă pe CFR Cluj în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

    CFR Cluj nu are amintiri plăcute din meciurile cu Dudelange
CFR Cluj nu are amintiri plăcute din meciurile cu Dudelange

În preliminariile Ligii Campionilor, CFR s-ar putea reîntâlni cu echipa luxemburgheză care i-a eliminat pe clujeni din Europa anul trecut.

Dudelange va rămâne mult timp de-acum încolo coşmarul european al campioanei României. În urmă cu un an, în „dubla” decisivă pentru calificarea în grupele Ligii Europa, CFR Cluj a trăit o mare ruşine, fiind eliminată în urma a două înfrângeri (0-2 şi 2-3) de modesta echipă luxemburgheză F91 Dudelange. O nouă confruntare europeană între cele două formaţii e posibilă în această vară, încă din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Lipsită de rezultate pe plan continental în ultimii ani, CFR-ul are un coeficient slab şi va fi repartizată la tragerea la sorţi în urna a doua valorică. În schimb, în urna favoritelor din primul tur o regăsim chiar pe Dudelange, alături de grupări mult mai cunoscute, precum Celtic Glasgow, Steaua Roşie Belgrad, Rosenborg sau BATE Borisov.

Pentru a intra în grupele Ligii Campionilor, CFR Cluj ar trebui să depăşească patru tururi preliminare. Pe parcurs, în fazele avansate, pe lista posibililor adversari ai echipei lui Dan Petrescu se vor mai adăuga croaţii de la Dinamo Zagreb, PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, dar şi Ajax Amsterdam, noua echipă a lui Răzvan Marin, semifinalistă a Ligii Campionilor în acest sezon. În cazul în care va părăsi Liga Campionilor într-unul din primele trei tururi preliminare, CFR-ul va fi redistribuită în calificările pentru grupele Ligii Europa, pe un traseu rezervat exclusiv echipelor campioane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net