Să râdem cu jandarmii! Au prins un bişniţar şi au amendat un beţiv. Vezi ce sancţiuni s-au dat după Steaua - Dinamo!

Ultima actualizare:

    Câteva sute de jandarmi au asigurat ordinea la Steaua - DinamoFoto Click!
Câteva sute de jandarmi au asigurat ordinea la Steaua - DinamoFoto Click!

Derby de România este tot timpul un meci cu grad ridicat de risc, incidentele provocate înainte, în timpul şi după partidă variind ca gravitate de la scăzut, la huliganic.

Jandarmii, cei mai zeloşi dintre pământeni în aceste cazuri, s-au din nou în stambă la Steaua - Dinamo, unde au văzut toate nimicurile, dar le-a scăpat esenţialul. Astfel, la două zile după întâlnirea încheiată 0-0 pe Arena Naţională, a venit şi comunicatul oficial cu sancţiunile acordate de oamenii legii. Astfe, Jandarmeria dezvăluie că a dat trei amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, mai exact unei persoane care s-a îmbătat, uneia care s-a luat la bătaie cu un prieten şi altuia care încerca să-şi vândă biletul la suprapreţ. Huliganismele din afara stadionului şi torţa care era să-i surzească pe Popa şi pe Haţegan, n-a produs niciun efect. Iată mai jos motivarea completă a Jandarmeriei, în limbajul propriu folosit!

- Au fost întocmite acte de sesizare pentru 9 persoane, din care 8 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi folosire de materiale pirotehnice fără drept, conform prevederilor art. 37 din Legea nr. 126/ 1995 şi una sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pătrundere în stadion a unei persoane cu interdicţie, conform art. 31 din Legea nr. 4 / 2008.

Steaua şi Dinamo se întâlnesc diseară în meciul orgoliilor  din fotbalul românesc, dar în ambele tabere, în primul 11,  mai mult de jumătate sunt jucători de alte naţionalităţi
Steaua şi Dinamo se întâlnesc diseară în meciul orgoliilor din fotbalul românesc, dar în ambele tabere, în primul 11, mai mult de jumătate sunt jucători de alte naţionalităţi

- Au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 2000 lei, din care două amenzi în cuantum de 250 lei fiecare şi interzicerea accesului pe arenele sportive timp de 6 luni, conform art. 20, lit. c din Legea nr. 4/2008, pentru pătrunderea în arena sportivă în stare de beţie; o amendă în cuantum de 500 lei şi interzicerea accesului în arenele sportive de fotbal pe timp de 1 an, conform art. 20 lit l din Legea nr. 4/2008, pentru provocarea şi participarea la scandal în arena sportivă şi o amendă în cuantum de 1000 lei şi un bilet de acces ridicat în vederea returnării către organizator, conform art. 25 alin 1 din Legea nr. 4/2008, pentru vânzarea la suprapreţ de bilete de acces. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net