S-a rupt lanțul de iubire între Gigi Becali și Mihai Stoica

Ultima actualizare:

    Gigi Becali si Mihai Staoica au colaborat aproape 20 de aniFOTO: Sportpictures.eu
Gigi Becali si Mihai Staoica au colaborat aproape 20 de aniFOTO: Sportpictures.eu

Degringolada de la FCSB a atins un nou maxim: patronul Gigi Becali a pierdut și controlul vestiarului, deoarece omul lui de pe banca tehnică, Mihai Stoica, a decis să demisioneze. Latifundiarul a spus că îi va prelua el atribuțiile.

”Meme a plecat! E prietenul meu, dar a plecat! Nu o putem numi demisie, dar mi-a zis că el vrea să se retragă o perioadă. A zis că vrea o perioadă de liniște. Că are nu știu ce probleme cu soacra. Nu mai stă pe bancă. La echipă, ca prieten, poate să vină, poate să facă ce vrea. Eu i-am zis că o să-l sun peste o lună să-i dau primă de calificare în grupe și a început să râdă. Nu se schimbă prietenia noastră. E un moment greu acum. Nu o să vină nimeni pe poziția lui. Am să-i demonstrez că sunt prietenul lui. A mai vrut să plece o dată, dar i-am spus că prietenii nu-și dau demisia, ei se apără. Acum mi-a zis că vrea să plece”, a declarat miercuri seară Gigi Becali la TV Digi Sport despre acest subiect.

Ieri, el a revenit și a dezvăluit că nu va aduce înlocuitor pentru Stoica. ”Mihai era mai mult prietenul meu, dar nu a fost neapărat «general de război». Era de încredere pentru a-mi reda din «câmp» cum se prezintă armata, dar nu era general. Îi voi lua locul și voi merge la echipă pentru a le spune jucătorilor ce trebuie să le spun. L-am întrebat pe Vînă cum poate face față la echipă din primul meci, iar alții nu pot Mi-a zis: «Nea Gigi, am zis să mă bucur de fotbal». Cică așa le spunea Hagi în vestiar. Mă voi duce și eu la jucători și le voi zice: «Bucurați-vă de fotbal!» Am jucători tineri. Să se bucure de fotbal. Dacă nu-i bântuie emoția pe jucători, vom fi o echipă care va fi supriza din Europa. Vom fi la fel ca Ajax la anul!”, a declarat Becali la Pro X.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net