S-a rupt lanțul de iubire între Gigi Becali și Mihai Stoica

gigi_becali_si_mihai_stoica.jpg

Gigi Becali si Mihai Staoica au colaborat aproape 20 de ani
Gigi Becali si Mihai Staoica au colaborat aproape 20 de ani
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Degringolada de la FCSB a atins un nou maxim: patronul Gigi Becali a pierdut și controlul vestiarului, deoarece omul lui de pe banca tehnică, Mihai Stoica, a decis să demisioneze. Latifundiarul a spus că îi va prelua el atribuțiile.

”Meme a plecat! E prietenul meu, dar a plecat! Nu o putem numi demisie, dar mi-a zis că el vrea să se retragă o perioadă. A zis că vrea o perioadă de liniște. Că are nu știu ce probleme cu soacra. Nu mai stă pe bancă. La echipă, ca prieten, poate să vină, poate să facă ce vrea. Eu i-am zis că o să-l sun peste o lună să-i dau primă de calificare în grupe și a început să râdă. Nu se schimbă prietenia noastră. E un moment greu acum. Nu o să vină nimeni pe poziția lui. Am să-i demonstrez că sunt prietenul lui. A mai vrut să plece o dată, dar i-am spus că prietenii nu-și dau demisia, ei se apără. Acum mi-a zis că vrea să plece”, a declarat miercuri seară Gigi Becali la TV Digi Sport despre acest subiect.

Ieri, el a revenit și a dezvăluit că nu va aduce înlocuitor pentru Stoica. ”Mihai era mai mult prietenul meu, dar nu a fost neapărat «general de război». Era de încredere pentru a-mi reda din «câmp» cum se prezintă armata, dar nu era general. Îi voi lua locul și voi merge la echipă pentru a le spune jucătorilor ce trebuie să le spun. L-am întrebat pe Vînă cum poate face față la echipă din primul meci, iar alții nu pot Mi-a zis: «Nea Gigi, am zis să mă bucur de fotbal». Cică așa le spunea Hagi în vestiar. Mă voi duce și eu la jucători și le voi zice: «Bucurați-vă de fotbal!» Am jucători tineri. Să se bucure de fotbal. Dacă nu-i bântuie emoția pe jucători, vom fi o echipă care va fi supriza din Europa. Vom fi la fel ca Ajax la anul!”, a declarat Becali la Pro X.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1