S-a legat cu cătuşe de bară!

Ultima actualizare:

În minutul 40 al primei reprize, la scorul de 0-0, întâlnirea a fost întreruptă de un gest extrem al unuia dintre suporterii lui Everton.

Astfel, un bărbat în toată firea, în vârstă de 46 de ani, a reuşit să pătrundă pe gazon şi s-a îndreptat către buturile "cetăţenilor".

Nu pentru a-i face vreun rău portarului oaspeţilor, Joe Hart, ci pentru a se încătuşa singur de una dintre bare. După câteva secunde de nedumerire, forţele de ordine l-au înconjurat pe intrus, dar au avut surpriza că constate că nu pot desface cătuşele, neavând o cheie potrivită.

Noroc de un cleşte special cu care stewarzii au izbutit să taie metalul şi să-l elibereze pe "prizonier" după cinci minute în care meciul nu s-a putut disputa. Din păcate pentru el, fanul lui Everton s-a reîntâlnit cu cătuşele la secţia de poliţie, acolo unde şi-a petrecut noaptea pentru a fi interogat.

Supărat pe o companie aeriană

Două au fost motivele ineditului protest. Pe de-o parte, se pare că turbulentul suporter era nemulţumit de transferul atacantului francez Louis Saha la Tottenham.

De asemenea, tricoul negru purtat în momentul intrării în teren a trădat şi un alt motiv de supărare: politica de recrutare a unei cunoscute companii aeriene low-cost.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net