S-a lăsat cu pumni şi picioare la meciul CSA Steaua- Academia Rapid!

Ultima actualizare:

    Jandarmii au avut o misiune grea cu suporterii recalcitranţifoto: Inquam/ Octav Ganea
Jandarmii au avut o misiune grea cu suporterii recalcitranţifoto: Inquam/ Octav Ganea

Un meci între două echipe de liga a IV-a a fost întrerupt sâmbătă după ce suporterii celor două galerii s-au luat la bătaie în tribune. Lucrurile au degenerat când jucătorii Rapidului au deschis scorul. Inflamaţi de situaţia meciului, steliştii au sărit ca arşi asupra unui susţinător al echipei care a vrut să ia un drapel din galerie. Partida a fost întreruptă preţ de câteva minute. S-a aruncat cu fumigene, iar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene. Mai mulţi copii au fost transportaţi către ambulanţe.

Update 21.22:Noi incidente s-au înregistrat la meciul CSA Steaua-Academia Rapid, de pe Arena Naţională. Fanii stelişti au aruncat cu scaune înspre jandarmi, iar aceştia au intervenit cu gaze lacrimogene. Totul s-a întâmplat după ce Rapid a dat din nou gol. Un suporter al Rapidului a alergat până pe peluza Stelei, unde mai mulţi suporteri ai echipei adverse au sărit iar la bătaie.


    Suporterii şi-au împărţit pumni şi picioarefoto: captură Digi Sport
Suporterii şi-au împărţit pumni şi picioarefoto: captură Digi Sport

Haosul general s-a produs după al treilea gol al rapidiştilor. Atunci un suporter al "vişiniilor" a intrat pe teren, s-a dus spre galeria stelistă şi a făcut scene obscene. El a fost imediat luat de jandarmii, dar fanii stelişti au început să arunce cu scaune şi petarde în direcţia forţelor de ordine.

Meciul a fost întrerupt câteva minute, iar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene, reţinând mai mulţi suporteri stelişti, dar şi pe fanul rapidist. Jumătate din tribuna unde se află galeria stelistă a fost evacuată. 

Meci tensiont de la început din cauza fumigenelor

"Primăria Capitalei vă roagă să nu mai folosiţi obiecte pirotehnice", a fost mesajul de la staţia de amplificare a Arenei Naţionale, încă de la începutul partidei. În minutul 3, însă meciul a fost întrerupt pentru scurt timp din cauza fumigenelor şi a petardelor. Lucrurile s-au calmat pentru puţin timp, dar aceasta avea să fie doar începutul unei seri de coşmar. După ce Rapid a deschis scorul, steliştii din galeria de la tribuna a II-a au fugit spre peluza rapidiştilor, iar jandarmii au intervenit, pentru a calma spiritele. Deoarece fanii stelişti din peluză au continuat "războiul" cu jandarmii, aceştia din urmă au intervenit cu gaze lacrimogene.

Arbitrul Marcel Bîrsan i-a cerut antrenorului stelist Marius Lăcătuş să facă discute cu galeria, iar meciul întrerupt în minutul 25 s-a reluat în minutul 29.

Pentru meciul CSA Steaua - Academia Rapid au fost prezenţi pe Arena naţională aproximativ 37.000 de spectatori.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net