S-a dus în SUA ca un star, dar fanii nu l-au recunoscut! O femeie i-a cerut să-i facă o poză cu un coleg

814781-schweini.jpg

Bastian Schweinsteiger a fost umilit de o femeie. Aceasta i-a cerut să-i facă o fotografie cu colegii lui de la Chicago, nu cu el, care e chiar vedeta echipei
Foto: Facebook

Bastian Schweinsteiger e un colos în Germania unde a câştigat totul până la vârsta de 32 de ani. Cele opt titluri cu Bayern, Campionatul Mondial cu Germania, din 2014, dar şi Liga Campionilor, din 2013, l-au ridicat pe acesta la rangul de star dorit de totată lumea. Ei bine, nu toţi au fost impresionaţi!

Şefii lui Chicago Fire l-au adus anul trecut crezând că dau o mare lovitură de imagine, doar că s-au cam înşelat. În ciuda trofeelor sale, Bastian nu este tocmai un David Beckham în ceea ce priveşte popularitate, iar americanii nu l-au prea recunoscut. Cel mai penibil moment a fost la una din deplasările echipei când, pe aeroport, o femeie s-a îndreptat spre neamţ şi l-a rugat să-i facă o poză. Nu cu el, însă, ci cu colegii lui de la Chicago Fire! Situaţia l-a amuzat teribil pe Schweinsteiger care s-a conformat. Reţelele de socializare au explodat şi săraca femeie a regretat enorm că n-a fost mai informată.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1