S-a despărţit de fotbal, dar a rămas cu ei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Meciul AS Roma - Genoa (3-2) din ultima etapă a campionatului Italiei a fost marcat de retragerea din activitate a lui Francesco Totti, un adevărat simbol al “romanilor”.

În vârstă de 40 de ani, Totti şi-a petrecut întreaga carieră în tricoul celor de la AS Roma. În 1989, pe când avea doar 13 ani, a fost legitimat la grupele de copii ale formaţiei italiene. La echipa mare a giallorossilor, Totti a debutat în 1992, evoluând între timp în 786 de partide oficiale şi reuşind să marcheze peste 300 de goluri. Duminică, în faţa a 70.000 de fani prezenţi pe “Olimpico”, Francesco Totti a început ca rezervă meciul cu Genoa, însă a intrat în repriza secundă şi a pus umărul la o victorie de aur, care a consfinţit calificarea romanilor în grupele Ligii Campionilor. 

Momentele cu adevărat emoţionante au venit la finalul partidei. Cu ochii în lacrimi, Totti a ţinut un discurs sfârşietor. “Speram ca acest moment să nu vină niciodată. Blestematul de timp”, a fost esenţa vorbelor transmise de Francesco. 

simeon stalpnicul png

De pe gazon n-au lipsit apropiaţii lui Totti, în frunte cu frumoasa sa soţie, Ilary Blasi. În vârstă de 36 de ani, blonda care i-a cucerit inima lui Francesco e considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbizul italian. Ilary Blasi s-a făcut cunoscută ca prezentatoare de televiziune, dar şi ca model. 

Cei doi sunt căsătoriţi din 2015 şi au împreună trei copii, un băiat, Cristian (11 ani), şi două fete, Chanel (10 ani) şi micuţa Isabel, de numai un an şi câteva luni. În 2002, după un gol marcat în poarta rivalilor de la Lazio, Francesco Totti i-a transmis iubitei sale mesajul “6 Unica”, un joc de cuvinte în limba italiană (sei unica, adică “eşti unică). Răspunsul lui Ilary a venit duminică, ea făcându-şi apariţia în arenă purtând un tricou alb pe care se putea citi “6 Unico”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net