S-a dat liber la campioane! Sărbătoare la Manchester, Paris şi Eindhoven

city.jpg

Manchester City, noua campioană a Angliei
Citeste tot despre: 

Trei dintre cele mai tari campionate ale Europei şi-au stabilit câştigătoarele la finalul săptămânii trecute.

Manchester City, Paris Saint-Germain şi PSV Eindhoven au pus capăt luptei pentru titlu în Anglia, Franţa, respectiv Olanda, în ciuda faptului că mai sunt destule etape de disputat.

Se apropie cu paşi repezi Campionatul Mondial din Rusia (14 iunie – 15 iulie), astfel că ligile puternice din Europa se grăbesc şi ele să-şi stabilească laureatele. Aşa se face că, la mijlocul lunii aprilie, ştim deja câteva formaţii de top care au triumfat pe plan intern. Nemţii de la Bayern au făcut-o în urmă cu o săptămână, iar acum a venit rândul altora. În Anglia, Manchester City a încheiat conturile cu cinci etape înainte de finiş, fără să joace, profitând de un eşec al rivalei United (0-1 acasă cu West Bromwich). De altfel, antrenorul „cetăţenilor”, celebrul Pep Guardiola, a aflat că e campion pe terenul de golf, acolo unde se relaxa alături de fiul său.

psg.jpg

PSG şi-a recuperat titlul de la AS Monaco

Şi în Franţa se ştia de mult timp identitatea campioanei, PSG-ul lui Neymar distrându-se în meciul decisiv, 7-1 cu fosta campioană AS Monaco. Starul brazilian a fost departe însă de sărbătoarea parizienilor. Aflat în Brazilia, unde se recuperează după o operaţie, Neymar a privit la TV succesul colegilor de la PSG, dar a părut mai interesat de un joc de poker pe calculator, postând şi o imagine în acest sens pe contul de Instagram.

psv.jpg

PSV are 3 titluri în ultimii 4 ani

Mergând mai departe, Olanda nu e la Mondiale, însă campionatul batav s-a încheiat la vârf cu victoria celor de la PSV Eindhoven, după un meci special, 3-0 cu marea rivală Ajax, echipa de pe locul doi.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1