S-a crezut Casanova, dar a dat chix. Un internaţional egiptean, acuzat de hărţuire sexuală

Citeste tot despre: 

Pentru hărţuire sexuală, egipteanul Warda a fost scos din lotul naţionalei sale cu care participa la Cupa Africii.

Amr Warda (25 de ani) şi-a folosit statutul de fotbalist pentru a încerca să agaţe femei pe Instagram. Modelul Merhan Keller a făcut publice discuţiile cu egipteanul, iar acesta a fost pedepsit crunt.

Fost jucător al lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic, Warda s-a crezut un mare cuceritor, ceva în genul lui Casanova, făcându-şi un obicei din a aborda femei prin intermediul reţelelor de socializare. Aflat la Cupa Africii cu reprezentativa Egiptului, mijlocaşul a intrat însă într-un uriaş scandal după ce una dintre fotomodelele vânate de Warda a scos totul la iveală. Astfel, Merhan Keller susţine că, după ce l-a refuzat politicos pe fotbalist, acesta a devenit agresiv în limbaj şi a recurs chiar la ameninţări.

Mai mult, deschizând acest subiect delicat, Merhan a fost contactată de alte femei care au relatat discuţii asemănătoare cu Warda, toate acestea fiind publicate pe o pagină de Twitter. Imediat, pentru a păstra liniştea în sânul lotului, oficialii naţionalei egiptene l-au trimis acasă pe Amr Warda, care va rata astfel tot restul turneului final al Continentului Negru. Nu e însă prima dată când jucătorul african e pedepsit pentru comportament neadecvat faţă de femei. În urmă cu doi ani, Warda a fost dat afară de echipa portugheză Feirense din acelaşi motiv, pentru că ar fi atentat la iubitele unor colegi de vestiar.

Loading...