S-a crezut Casanova, dar a dat chix. Un internaţional egiptean, acuzat de hărţuire sexuală

Ultima actualizare:

    Amr Warda
Amr Warda

Pentru hărţuire sexuală, egipteanul Warda a fost scos din lotul naţionalei sale cu care participa la Cupa Africii.

Amr Warda (25 de ani) şi-a folosit statutul de fotbalist pentru a încerca să agaţe femei pe Instagram. Modelul Merhan Keller a făcut publice discuţiile cu egipteanul, iar acesta a fost pedepsit crunt.

Fost jucător al lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic, Warda s-a crezut un mare cuceritor, ceva în genul lui Casanova, făcându-şi un obicei din a aborda femei prin intermediul reţelelor de socializare. Aflat la Cupa Africii cu reprezentativa Egiptului, mijlocaşul a intrat însă într-un uriaş scandal după ce una dintre fotomodelele vânate de Warda a scos totul la iveală. Astfel, Merhan Keller susţine că, după ce l-a refuzat politicos pe fotbalist, acesta a devenit agresiv în limbaj şi a recurs chiar la ameninţări.

Mai mult, deschizând acest subiect delicat, Merhan a fost contactată de alte femei care au relatat discuţii asemănătoare cu Warda, toate acestea fiind publicate pe o pagină de Twitter. Imediat, pentru a păstra liniştea în sânul lotului, oficialii naţionalei egiptene l-au trimis acasă pe Amr Warda, care va rata astfel tot restul turneului final al Continentului Negru. Nu e însă prima dată când jucătorul african e pedepsit pentru comportament neadecvat faţă de femei. În urmă cu doi ani, Warda a fost dat afară de echipa portugheză Feirense din acelaşi motiv, pentru că ar fi atentat la iubitele unor colegi de vestiar.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net