S-a chinuit 4 ani să scape de Fabbiani

CLIIMA20140301_0042_1.jpg

Fabbiani a rămas cu amintiri frumoase din perioada în care a evoluat la CFR Cluj
Citeste tot despre: 

La 30 de ani, „Căpcăunul" Fabbiani a ajuns într-un punct mort. Sud-americanul trecut prin Liga I a terminat-o cu fotbalul şi este nevoit s-o ia de la zero pe plan sentimental.

În 2009, Fabbiani se afla încă în proprietatea lui CFR Cluj, dar făcea furori în Argentina, la legendara echipă River Plate. În acea perioadă a cunoscut-o şi pe blonda Victoria Vanucci, o fostă jucătoare de tenis, cu care s-a căsătorit rapid. Povestea de dragoste dintre cei doi n-a durat însă decât câteva luni, Victoria acuzându-l pe Cristian de infidelitate şi de violenţă domestică.


Procesul de divorţ început în 2010 s-a terminat tocmai în februarie 2014, timp în care simpatica argentiniancă şi fostul fotbalist al lui CFR Cluj au dus lupte juridice care păreau interminabile. „Cât de fericită sunt astăzi, după atât de multă perseverenţă", a scris Victoria pe o reţea de socializare la scurt timp după ce ea şi Fabbiani au semnat actele de divorţ.

Scăpată de „Căpcăun", modelul argentinian care a pozat şi în Playboy se poate concentra acum pe relaţia cu Matias Garfunkel, un impresar cu care are un copil şi care a convins-o să se convertească la iudaism.

S-a retras din cauza kilogramelor

Atacantul care a contribuit cu 11 goluri la primul titlu cucerit în Liga I de CFR Cluj (sezonul 2007-2008) a jucat ultimul meci oficial în mai 2013, în divizia a doua argentiniană, în tricoul echipei Independiente Rivadavia. Deşi vârsta de 30 de ani i-ar fi permis să mai evolueze la nivel înalt, Cristian Fabbiani a renunţat la fotbalul profesionist din cauza problemelor de greutate. În ultimii ani, „Căpcăunul" depăşise chiar suta de kilograme.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1