S-a căsătorit după ce s-a prăbuşit cu avionul

Ultima actualizare:

    Casatoria a avut loc in weekendFOTO: Instagram
Casatoria a avut loc in weekendFOTO: Instagram

La aproape un an de când a văzut moartea cu ochii, Jackson Follmann, unul dintre supravieţuitorii accidentului aviatic care a ucis aproape toată echipa Chapecoense, a avut parte de o mare bucurie.

Portarul Jackson Follmann, care şi-a pierdut un picior în accidentul de avion de anul trecut în care i-au murit mai mulţi colegi de la Chapecoense, s-a căsătorit în acest weekend la Chapeco cu Andressa Perkovski, informează news-ro. Nunta ar fi trebuit să aibă loc în decembrie 2016, dar a fost amânată din cauza accidentului.

Aşa cum era de aşteptat, Neto şi Alan Ruschel, alţi doi supravieţuitori ai accidentului aviatic din noiembrie 2016, au fost naşii cuplului. Jackson şi Andressa îşi vor petrece luna de miere în staţiunea Buzios, de lângă Río de Janeiro.

Antrenorul formaţiei Chapecoense, Caio Junior, şi 19 dintre fotbaliştii săi au decedat, la 29 noiembrie 2016, după ce aeronava care îi transporta la Medellin s-a prăbuşit în apropierea oraşului columbian. Lotul echipei braziliene se îndrepta spre Medellin pentru meciul cu Atletico Nacional, din prima manşă a finalei Cupei Americii de Sud (echivalentul sud-american al Ligii Europa). Returul era programat peste o săptămână, la 7 decembrie, în Brazilia. Asociaţia sud-americană de fotbal (Conmebol) a anunţat la câteva zile după accident că, la cererea formaţiei Atletico Nacional, echipa Chapecoense este noua deţinătoare a Cupei Americii de Sud.

Şase persoane care se aflau în avion au supravieţuit: trei fotbalişti, portarul Jackson Ragnar Follmann, fundaşii Helio Hermito Zampier Neto şi Alan Luciano Ruschel, jurnalistul Rafael Henzel, însoţitoarea de bord Jimena Suarez şi tehnicianul de zbor Erwin Tumiri.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net