S-au vândut tricourile naționalei din meciul cu Italia! S-au strâns 24.900 lei

Ultima actualizare:

    Dragoș Grigore s-a luptat în permanență cu atacanții italieni
Dragoș Grigore s-a luptat în permanență cu atacanții italieni

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că a epuizat stocul de tricouri de colecţie din partida naţionalei României cu Italia, suma încasată fiind donată pentru ajutorarea victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Tricoul special pus în vânzare de FRF a costat 249 de lei. Întreaga sumă obținută din vânzarea acestor tricouri va fi donată pentru ajutorarea victimelor incendiului ce a avut loc în București, la 30 octombrie.

În urma acestei tragedii, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la incendiu au decedat alte 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, în 22 noiembrie, la 60.

"Stocul pentru campania #Colectiv, tricourile României din partida cu Italia de la Bologna, s-a epuizat în timp record. După încasarea sumelor aferente celor 100 de tricouri puse la vânzare, Federaţia Română de Fotbal va anunţa exact cum suma adunată va sprijini victimele tragediei din Colectiv", se arată în comunicatul postat pe site-ul FRF.

Aproximativ 150 de persoane rănite au fost internate, după incendiul din clubul Colectiv, în spitale din Capitală. La aproape o lună de la tragedie, 42 de răniţi au fost externaţi, 30 sunt spitalizaţi în clinici din străinătate şi alţi 39 sunt în continuare internaţi în spitalele din Bucureşti.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net