S-au stabilit datele pentru barajul de promovare şi menţinere în Liga I

16-sport-razvan-burleanu-74125.jpg

Decizia a fost luată azi în Comitetul Executiv al Federaţiei conduse de Răzvan Burleanu
Citeste tot despre: 

Comitetul executiv al Federaţiei Române de Fotbal a hotărât datele pentru meciurile din barajul de promovare sau menţinere în Liga I, care se vor disputa între cele două ocupante ale locurilor secunde din Liga a II-a şi antepenultima clasată în play-out-ul primei divizii.

Jocurile de baraj dintre echipele clasate pe locul 2 din fiecare serie a Ligii a II-a vor avea loc la 1 iunie, turul, şi 4 iunie, returul.

Câştigătoarea va întâlni, într-un alt baraj, ocupanta locului 6 în play-out-ul Ligii I, la 8 şi 12 iunie.

Membrii Comitetului executiv au aprobat cu unanimitate de voturi ca procedura de organizare a jocurilor de baraj să se facă prin tragere la sorţi. În cel de-al doilea baraj, în cazul în care echipa din Liga a II-a nu deţine nocturnă, formaţia din Liga I va juca primul meci acasă.

În cadrul aceleiaşi şedinţe s-a decis ca asociaţiile judeţene să primească acceptul de a înstrăina autoturismele donate de federaţie, cu menţiunea ca sumele obţinute din vânzare să fie ultilizate în scopul dezvoltării fotbalului. 

Loading...

Citește și

  • nicolae stanciu

    Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a declarat că semnele obscene arătate de stelistul Nicolae Stanciu către fanii celor de la Pandurii aduce prejudici fotbalului autohton. Jucătorul ar putea fi suspendat pentru ieşirea sa grosolană, Federaţia urmând să sesizez comisiile, dacă Liga Profesionistă de Fotbal nu o va face.

  • robert moldoveanu

    Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, este alături de tânărul atacant dinamovist Robert Moldoveanu (16 ani), supus unei intervenţii chirurgicale după accidentarea gravă suferită luna trecută, în primul amical din cantonamentul din Cipru, cu chinezii de la Shijiazhuang.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1