S-au prăbuşit cu tribuna! 14 fani, transportaţi la spital

Ultima actualizare:

    Tribuna din Eibar a cedat presiunii suporterilor
Tribuna din Eibar a cedat presiunii suporterilor

După un gol al favoriţilor, 14 fani ai echipei FC Sevilla au căzut împreună cu o porţiune din peluza stadionului din Eibar.

Puţin a lipsit ca meciul Eibar – FC Sevilla (1-3) din campionatul Spaniei să producă una din marile tragedii din lumea fotbalului.

În minutul 58 al întâlnirii, argentinianul Ever Banega a făcut 2-0 pentru oaspeţi, iar bucuria suporterilor andaluzi avea să se încheie cu un gust amar. Chiar în faţa jucătorilor de la Sevilla, tribuna arenei din Eibar a cedat şi i-a pus la pământ pe fanii care se aflau în acea zonă.

Fotbaliştii au asistat şocaţi la întreaga scenă, în timp ce echipele medicale au sprintat pentru a oferi primul ajutor. Din fericire, niciunul dintre cei 14 răniţi (doi au fost luaţi cu targa) n-a suferit leziuni majore, chiar dacă cei mai mulţi au fost nevoiţi să treacă pe la spitalul din Eibar.

Din primele informaţii, se pare că porţiunea de tribună care s-a prăbuşit urma să intre într-un proces de reabilitare, însă clubul din Ţara Bascilor a întârziat cu demararea lucrărilor. Incidentul ne-a adus aminte de o imagine similară provocată de fostul stelist Claudiu Răducanu în 2004, pe vremea când evolua la Espanyol Barcelona. La un meci în deplasare, la Villarreal, Răducanu a marcat şi s-a dus să arunce tricoul fanilor, moment în care aproximativ 50 de suporteri ai lui Espanyol s-au prăbuşit cu tot cu tribună.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net