S-au încheiat tururile optimilor în UCL. Granzii au defilat

barcelona.jpg

Barcelona are doi jucători în echipa ideală a primelor două runde. Asta deşi Messi n-a jucat decât într-una
Foto Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Aseară s-au disputat ultimele două partide din faza optimilor, manşa I, la Kiev, Manchester City învingând cu 3-1 pe Dinamo, iar PSV şi Atletico Madrid remizând, scor 0-0, la Eindhoven.

Astfel, toate cele opt meciuri au avut un deznodământ aşteptat, conform calculelor hârtiei. Favoriţii fie s-au impus, fie au obţinut un rezultat care le-a mărit şansele de calificare înainte de retur. Benfica a câştigat cu 1-0 la Lisabona, în faţa lui Zenit, dar va avea un al doilea meci de foc la Sankt Petersburg, în Rusia. Paris Saint Germain s-a impus cu 2-1, pe Parc des Princes, în faţa lui Chelsea, şi chiar dacă orice e posibil în retur, francezii par cu o şansă în plus. Wolfsburg a învins cu 3-2 la Gent şi nimic nu mai pare posibil în returul din Germania. Real Madrid e 99% calificată după 2-0 la Roma, la fel ca şi Barcelona, care s-a întors de pe Emirates cu acelaşi scor obţinut în faţa lui Arsenal. Nu în ultimul rând, Bayern Munchen şi Juventus au terminat 2-2 la Torino şi meciul pare deschis, chiar dacă nemţii au acum prima şansă.

Returile vor avea loc peste două, respectiv trei săptămâni, după următorul program:

Marţi, 8 martie, ora 21:45: Wolfsburg - Gent şi Real Madrid - AS Roma

Miercuri, 9 martie, ora 21:45: Chelsea - PSG şi Zenit - Benfica

Marţi, 15 martie, ora 21:45: Manchester City - Dinamo Kiev şi Atletico Madrid - PSV Eindhoven

Miercuri, 16 martie: Barcelona - Arsenal şi Bayern Munchen - Juventus Torino

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Lionel Messi este un fenomen al fotbalului mondial de ani buni şi pare greu de crezut că după atâtea performanţe individuale şi cu echipa încă mai are recorduri de doborât.

  • Seara meciurilor retur din 16-imile Ligii Europa are o miză uriaşă pentru fotbalul de la noi. Totul se leagă de partida de la Viena dintre Rapid şi Valencia, care porneşte de la categoricul 6-0 izbutit de „lilieci” în manşa tur de săptămâna trecută.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5