S-a ascuns de părinţi la Cluj!

Citeste tot despre: 

Lucrurile nu-i merg deloc bine lui Bogdan Lobonţ. Pe plan profesional apără din ce în ce mai puţin la AS Roma, dar nici în viaţa de familie nu are motive de bucurie. El nu se mai înţelege deloc cu părinţii, gurile rele punând „ruptura” dintre ei pe seama faptului că aceştia nu o plac deloc pe soţia lui.

Citeşte şi:

Laroma24.it despre Lobonţ: Puţine şanse, zero satisfacţii

Bogdan a fost mereu foarte apropiat de părinţi. I-a vrut mereu alături, motiv pentru care a ţinut neapărat să-i aducă la Bucureşti, de la Hunedoara, locul unde fotbalistul s-a născut şi a trăit în copilărie.

Elena şi Ion Lobonţ s-au conformat dorinţei portarului şi s-au mutat în Cernica, lângă Capitală. În ultimul an, însă, lucrurile nu au mai mers bine în familia lui Lobonţ.

Apropiaţii lor susţin că distanţarea lui “Lobby” s-a produs din cauza soţiei, Iulia, care ar fi avut mai multe intervenţii “nefericite” în anumite probleme de familie.

Cert e că “Pisica” nu le-a mai dat alor săi un semn de viaţă şi, mai mult decât atât, a făcut lucruri  incredibile. Recent, fotbalistul de la AS Roma, şi-a achiziţionat un apartament în Cluj, fără a le spune părinţilor.

Mai mult, fotbalistul a venit în ţară, fără să anunţe pe cineva, şi şi-a luat o parte din mobila pe care o avea în casa de la Bucureşti şi a trimis-o la Cluj. Nu în apartamentul achiziţionat nou, ci i-a lăsat-o în grija unui amic din Cluj. Părinţii lui Lobonţ au fost de-a dreptul şocaţi în momentul în care au aflat, cu totul întâmplător, de “isprava” fiului.

N-a vrut să dea ochii cu ei

Lobonţ a ţinut neapărat ca toată “afacerea” să o facă în mare secret şi ca lucrurile să nu ajungă la urechile alor săi.

În perioada când a venit în ţară, Bogdan a preferat să închirieze o maşină de la o firmă de profil, deşi avea la dispoziţie luxosul său automobil în garajul vilei părinţilor de la Cernica.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1