S-a ascuns de părinţi la Cluj!

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Laroma24.it despre Lobonţ: Puţine şanse, zero satisfacţii

Bogdan a fost mereu foarte apropiat de părinţi. I-a vrut mereu alături, motiv pentru care a ţinut neapărat să-i aducă la Bucureşti, de la Hunedoara, locul unde fotbalistul s-a născut şi a trăit în copilărie.

Elena şi Ion Lobonţ s-au conformat dorinţei portarului şi s-au mutat în Cernica, lângă Capitală. În ultimul an, însă, lucrurile nu au mai mers bine în familia lui Lobonţ.

Apropiaţii lor susţin că distanţarea lui “Lobby” s-a produs din cauza soţiei, Iulia, care ar fi avut mai multe intervenţii “nefericite” în anumite probleme de familie.

Cert e că “Pisica” nu le-a mai dat alor săi un semn de viaţă şi, mai mult decât atât, a făcut lucruri  incredibile. Recent, fotbalistul de la AS Roma, şi-a achiziţionat un apartament în Cluj, fără a le spune părinţilor.

Mai mult, fotbalistul a venit în ţară, fără să anunţe pe cineva, şi şi-a luat o parte din mobila pe care o avea în casa de la Bucureşti şi a trimis-o la Cluj. Nu în apartamentul achiziţionat nou, ci i-a lăsat-o în grija unui amic din Cluj. Părinţii lui Lobonţ au fost de-a dreptul şocaţi în momentul în care au aflat, cu totul întâmplător, de “isprava” fiului.

N-a vrut să dea ochii cu ei

Lobonţ a ţinut neapărat ca toată “afacerea” să o facă în mare secret şi ca lucrurile să nu ajungă la urechile alor săi.

În perioada când a venit în ţară, Bogdan a preferat să închirieze o maşină de la o firmă de profil, deşi avea la dispoziţie luxosul său automobil în garajul vilei părinţilor de la Cernica.

image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net