S-a ales praful de bijuteria de 300 de milioane de € a lui Şahtior. Vezi cum arată acum arena!

5952853d95f9cf0fa48fdf09.jpg

Trupa din Doneţk a emigrat la Kiev şi mai apoi la Harkov pentru că pe vechea lor arenă nu se mai putea din cauza războiului
Foto: Facebook

Donbass Arena a fost construit cu un preţ exorbitant pentru Campionatul European din 2012, competiţie căreia i-a găzduit cinci meciuri, printre care semifinala dintre Spania şi Portugalia. Între timp a fost distrus aproape în întregime de război!

Stadionul pe care Şahtiorul lui Mircea Lucescu şi-a disputat meciurile de pe teren propriu a căzut la mijloc în 2014 în conflictul dintre armata ucraineană şi separatiştii pro-ruşi, fiind la început puţin afectat. Cum conflagraţia a continuat, Arena a fost abandonată total şi a ajuns în paragină. Noi fotografii cu construcţia din Doneţk au fost date publicităţii şi ce se vede e tragic. Stadionul e distrus aproape complet în unele părţi, iar în altele abia mai stă în picioare.

5952858295f9cf55a48fdf08.jpg

Aşa arată acum Donbass Arena
Foto: Facebook

Mai grav e că nu se ştie când se va încheia lupta pentru acea zonă şi cine va reface stabilimentul. Separatiştii pro-ruşi au spus că vor pune şi ei bani, dar e imposibil de strâns zeci sau sute de milioane de euro din donaţii. Din păcate, asta se întâmplă de fiecare dată când sportul interferază cu politica! Haos!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1