Ruşii vor să scape de Dan Petrescu! Daune de 1.5 milioane de euro!

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu
Dan Petrescu

După şapte etape din liga a doua rusă, Kuban Krasnodar, echpa antrenată de Dan Petrescu, e pe ultimul loc (20), cu doar patru puncte şi nicio victorie. Ruşii vor să-l demită pe român, dar caută o variantă pentru a nu-i plăti daune de 1.5 milioane de euro, aşa cum scrie în contract.

Dan Petrescu s-a întors la echipa pe care a promovat-o în prima ligă în primul său mandat, în 2010, dar acum formaţia e în pragul dezastrului. în etapa recentă a pierdut, 1-4, în faţa celor de la Khimki. 

"Nu am mai fost în această situaţie şi nu înţeleg ce se întâmplă. Dar rezultatul nu reflectă realitatea din teren. Nu există un singur motiv, sunt mai multe. Daţi vina pe toţi: şi pe antrenori, şi pe management şi pe jucători, chiar dacă nu ne face plăcere să fim judecați. Trebuie să strângem rândurile, să ieşim împreună din asta. Mai jos de atât oricum nu avem unde ajunge", a spus el.

Şefii vor să se despartă de român, iar presa a anunţat că se caută o soluţie de a fi trecut pe un alt post în organigramă, după care să existe o rupere amiabilă a contractului. Totuşi, "Bursucul" şi-a contactat avocaţii şi nu ia în calcul varianta conducătorilor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net