Rotariu aruncă din nou în aer derby-ul

Ultima actualizare:

    Dorin Rotariu (în roşu) a marcat opt goluri pentru Dinamo în acest sezonFoto: Mediafax
Dorin Rotariu (în roşu) a marcat opt goluri pentru Dinamo în acest sezonFoto: Mediafax

Steaua – Dinamo a fost tot timpul precedat de războaie psihologice dintre cele mai murdare, ale căror campion s-a încununat mereu Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor nu s-a dat în lături de la nimic şi a târât în mocirlă nume de jucători, antrenori sau arbitri, doar pentru a-şi atinge scopul final. Rotariu a tras din nou lozul necâştigător.

„Eu aş da un milion pentru un jucător ca Rotariu, care are doar 20 de ani”, a declarat Becali pentru Pro TV, cu trei zile înainte de o confruntare care se anunţă şi aşa incendiară. Odată fitilul aprins, acesta a început să ardă şi să producă consecinţe în lanţ, din care de pierdut are doar jucătorul. „Sunt depăşite de mult aceste tactici şi abordări. Nu avem ce discuta în acest moment despre transfer de jucători de la Dinamo la Steaua. Oricum preţul lui Rotariu e de două milioane de euro”, a reacţionat Negoiţă, încercând să închidă subiectul. Fără succes însă, pentru că bulgărele se rostogoleşte deja şi nimeni nu-i mai poate opri coborârea. Gigi Becali n-a avut însă originalitatea de a-şi dori alt jucător de la Dinamo, decât pe Rotariu, aflat în mijlocul unui scandal identic în urmă cu exact doi ani, şi nimeni nu-l mai crede.

În martie 2014, chiar înaintea dublei din Cupa României, puştiul „câinilor” a semnat un contract de reprezentarea cu nimeni alta decât Anamaria Prodan, soţia antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf. Toţi dinamoviştii au luat foc, de la conducători, până la ultimul suporter, care au cerut ruperea imediată a înţelegerii şi oprirea acestuia din drumul spre Ghencea, pe care părea că plecase în noul context. S-a ajuns până la contactarea părinţilor jucătorului, care au spus însă că nu-l pot influenţa pe Dorin în această alegere. S-a obţinut până la urmă anularea contractului, dar doar de ochii lumii, în prezent tot Anamaria Prodan fiind agentul mijlocaşului. Apoi, la 27 martie 2014, s-a jucat meciul de poveste, de pe Arena Naţională, în care Steaua a învins trupa lui Stoican cu un clar 5-2. Rotariu a evoluat atunci slab, dar a marcat un gol şi nimeni nu l-a mai suspectat de nimic. Prin această ofertă de ultimă oră, de care nu se îndoieşte nimeni că nu e altceva decât o tactică marca Becali, se urmăreşte probabil acelaşi efect. Rămâne de văzut dacă, spre deosebire de patronul Stelei, Rotariu a învăţat ceva.

Marica va rata Steaua - Dinamo

Staff-ul Stelei a făcut toate eforturile posibile pentru a-l recupera pe Ciprian Marica până la derby-ul de duminică, dar n-a reuşist asta. Greşeala lui Reghecampf de a-l forţa acele minute cu ASA Târgu Mureş a fost fatală şi a acutizat problema musculară a atacantului. Astfel, Marica va rata întâlnirea cu fosta sa echipă, împotriva căreia s-a accidentat în urmă cu 22 de zile, la acel 1-1 din “Ştefan cel Mare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net