Ronaldo stă departe de „furtună”! Ce face portughezul în vacanţă

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo şi logodnica sa, Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo şi logodnica sa, Georgina Rodriguez

Marţi şi miercuri sunt zile decisive pentru afacerea anului în fotbal, trecerea lui Ronaldo de la Real Madrid la Juventus. Lusitanul nu se implică însă deloc în această tranzacţie, preferând să se bucure de „concediul” în Grecia.

E vâltoare mare la Madrid, acolo unde şefii Realului s-au aşezat la masa negocierilor cu impresarul lui Cristiano Ronaldo, influentul Jorge Mendes. Preşedintele madrilenilor, Florentino Perez, ar vrea 150 de milioane de euro pentru a-l lăsa pe portughez la Juventus, asta în condiţiile în care italienii au pus deja pe masă 100 de milioane. Cel mai probabil, finalul săptămânii îl va prinde pe Ronaldo la „Bătrâna Doamnă”, torinezii scoţând deja la vânzare tricouri alb-negre cu numărul 7 şi cu numele portughezului pe spate. Rămâne de văzut când va fi prezentarea oficială la Torino, ţinând cont de faptul că Ronaldo e încă în vacanţă. Eliminat devreme de la Campionatul Mondial, cvintuplul câştigător al „Balonului de Aur” şi-a luat familia şi s-a dus în vacanţă, pe o insulă din Grecia.


    Cristiano junior e nelipsit din vacanţele tatălui
Cristiano junior e nelipsit din vacanţele tatălui

După cum se poate vedea în fotografiile postate pe Instagram de logodnica sa, Georgina, Cristiano Ronaldo nu e stresat deloc de incertitudinea care planează încă asupra viitoarei sale echipe. Pe plaje şi pe iahturi, Ronaldo nu e însoţit doar de iubita sa. Aşa cum face de obicei, fotbalistul de 33 de ani îşi încarcă bateriile în compania numeroasei sale familii, în frunte cu Cristiano Junior, primul dintre cei patru copii pe care îi are.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net