Ronaldo stă departe de „furtună”! Ce face portughezul în vacanţă

Cristiano Ronaldo Georgina.jpg

Cristiano Ronaldo vacanţă Grecia
Cristiano Ronaldo şi logodnica sa, Georgina Rodriguez

Marţi şi miercuri sunt zile decisive pentru afacerea anului în fotbal, trecerea lui Ronaldo de la Real Madrid la Juventus. Lusitanul nu se implică însă deloc în această tranzacţie, preferând să se bucure de „concediul” în Grecia.

E vâltoare mare la Madrid, acolo unde şefii Realului s-au aşezat la masa negocierilor cu impresarul lui Cristiano Ronaldo, influentul Jorge Mendes. Preşedintele madrilenilor, Florentino Perez, ar vrea 150 de milioane de euro pentru a-l lăsa pe portughez la Juventus, asta în condiţiile în care italienii au pus deja pe masă 100 de milioane. Cel mai probabil, finalul săptămânii îl va prinde pe Ronaldo la „Bătrâna Doamnă”, torinezii scoţând deja la vânzare tricouri alb-negre cu numărul 7 şi cu numele portughezului pe spate. Rămâne de văzut când va fi prezentarea oficială la Torino, ţinând cont de faptul că Ronaldo e încă în vacanţă. Eliminat devreme de la Campionatul Mondial, cvintuplul câştigător al „Balonului de Aur” şi-a luat familia şi s-a dus în vacanţă, pe o insulă din Grecia.

Cristiano Ronaldo Georgina.jpg

Cristiano Ronaldo vacanţă Grecia
Cristiano junior e nelipsit din vacanţele tatălui

După cum se poate vedea în fotografiile postate pe Instagram de logodnica sa, Georgina, Cristiano Ronaldo nu e stresat deloc de incertitudinea care planează încă asupra viitoarei sale echipe. Pe plaje şi pe iahturi, Ronaldo nu e însoţit doar de iubita sa. Aşa cum face de obicei, fotbalistul de 33 de ani îşi încarcă bateriile în compania numeroasei sale familii, în frunte cu Cristiano Junior, primul dintre cei patru copii pe care îi are.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1