Ronaldo și-a făcut un cadou de 400.000 de euro

cristiano_ronaldo_si_masina_lui.jpg

Cristiano Ronaldo a prezentat fanilor ”bijuteria” pe roți pe care a dat 400.000 de euro
Cristiano Ronaldo a prezentat fanilor ”bijuteria” pe roți pe care a dat 400.000 de euro
FOTO: Instagram
Citeste tot despre: 

Cristiano Ronaldo și-a făcut singur un cadou pentru foarte probabilul titlu de campion al Italiei pe care îl va cuceri în premieră peste câteva luni.

Cristiano Ronaldo s-a transferat vara trecută la Juventus și defilează cu noua echipă spre primul său titlu de campion în Serie A. Victoria obținută duminică seară, scor 2-1, pe terenul celor de la Napoli, ocupanta locului secund, a făcut ca distanța între Juventus și urmăritoarea sa să se mărească la nu mai puțin de 16 puncte, ceea ce înseamnă că au dispărut total emoțiile legate de obținerea unui nou titlu. Dacă pentru Ronaldo va fi primul succes în Italia, pentru Juve va fi al optulea consecutiv, cea mai lungă domnie a unei echipe într-unul dintre campionatele de top din Europa.

Chiar dacă torinezii au câștigat, portughezul nu a avut o prestație reușită, el fiind probabil cu gândul la ”bijuteria” pe patru roți lăsată acasă. El și-a cumpărat la începutul lunii martie un superb Rolls Royce Cullinan, de culoare albă și nu a ratat ocazia de a-l arăta fanilor de pe rețelele sociale. El a costat în jur de 400.000 de euro și este a doua mașină din această marcă pe care o are în garaj. Pasionat de automobile, el mai deține și mașini marca Porsche, Mercedes GLE, Ferrari, McLaren sau Audi.

Loading...

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1