Ronaldo se va retrage din fotbal: "Nu voi fi nici antrenor, nici conducător!"

cele_mai_tari_imagini_cu_cristiano_ronaldo_-_sedinta_foto_sexy.jpg

Cele mai tari imagini cu Cristiano Ronaldo
Portughezul vrea să trăiască precum un rege după ce va agăţa ghetele în cui, departe de stresul şi programul încărcat al fenomenului
foto: facebook.com

Cristiano Ronaldo este unul idntre cei mai buni jucători din istoria fotbalului, dar acest sport nu-l va mai avea ca profesionist decât pentru câţiva ani. Portughezul care va împlini 31 de ani luna viitoare spune că după ce va agâţa ghetele în cui se va dedica unei altfel de vieţi, total în afar fenomenului.

Chiar dacă cei mai mulţi coloşi ai fotbalului n-au putut să trăiască dincolo de acest sport, Cristiano Ronaldi spune că poate. El are deja în minte cum va arăta viaţa lui dincolo de dreptunghiul verde. "Am o viaţă de top, dar cred că va fi şi mai bună după ce mă voi retrage şi voi avea timp pentru celelalte lucruri care îmi plac foarte mult. S-ar putea crede că dacă am cel mai bun job din lume, care îmi place enorm, bani, case şi maşini, am totul, dar nu e aşa. De exemplu, sâmbătă e un meci de box în Las Vegas, la care mi-aş dori să merg, dar nu pot pentru că am antrenamente şi meci cu Real Madrid şi nu am timp. După retragere vreau să trăesc ca un rege. Voi avea o altă viaţă după fotbal. Chiar dacă la început va fi greu să nu joc, nu mă voi face nici antrenor şi nu vreau să devin conducător. Vreau să pot să-mi iau familia şi prietenii în avion şi să plec în lume când vreau eu ca să fac lucrurile pe care le vreau eu", a declarat Ronaldo pentru ziarul El Mundo’s Papel.

Şi portughezul chiar are cu ce să facă asta. Doar anul trecut a câştigat aproximativ 75 de milioane de euro şi până când se va retrage va mai aduna încă 400 sau 500 de milioane de euro.

Oricum, Ronaldo nu se abţine de lucrui opulente nici acum. Are o casă de 7 milioane de euro, maşină de 360.000 de euro, iar Revelionul l-a petrecut Alături de luptătorul Badri Hari, la Marrakech, Maroc, într-un resort pentru care a plătit 3.500 de euro pe noapte.

ronaldo_badr_harri.jpg

cristiano ronaldo badr harri
Cristiano Ronaldo și Badr Harri, într-una dintre ipostazele care au alimentat zvonurile că cei doi ar avea o relație amoroasă
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1