Ronaldo n-a mișcat în front, Inter a câștigat derby-ul cu Juventus

inter-juve-epa-efe-h_56626987.jpg

În timp ce Ronaldo n-a izbutit mare lucru, Vidal a înscris în poarta fostei sale echipe
În timp ce Ronaldo n-a izbutit mare lucru, Vidal a înscris în poarta fostei sale echipe
Foto: EPA-EFE
Citeste tot despre: 

Cu portarul Ionuţ Radu rezervă, Internazionale Milano a câștigat cu 2-0, duminică seară, pe teren propriu, derby-ul cu Juventus Torino, din etapa cu numărul 18 a campionatului Italiei. Campioană în ultimii nouă ani, „Bătrâna Doamnă” se află pe locul 35 în Serie A.

Jucătorii lui Antonio Conte s-au impus în ediția cu numărul 175 a „Derby d'Italia” grație golurilor marcate de Vidal (min. 12) şi Barella (min.  52). Este victoria cu numărul 47 a milanezilor în fața rivalilor, în campionat, în timp ce Juventus are 84 de succese. Iar dacă la gazde pe banca rezervelor s-a aflat portarul Ionuț Radu, la oaspeți, în aceeași ipostază, a fost fundașul Radu Drăgușin. 
Acesta a fost primul succes al lui Conte ca antrenor al lui Inter în fața lui Juventus, după trei eșecuri la rând. După  meci, antrenorul învingător a declarat: „Pentru a câștiga în fața unei echipe precum Juve trebuie să atingi perfecțiunea. În această seară, băieții au făcut pe teren ceea ce noi am pregătit. Sunt mulțumit de ei căci acesta e unul din meciurile care dau încredere și te fac să înțelegi că drumul pe care te afli este bun. Jucătorii mei știu că Juve este o referință importantă pentru noi. E o echipă care domină de nouă ani.  Diferența dintre ea și alte echipe există mereu. Noi lucrăm pentru a o reduce”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1