Ronaldo, Messi şi Bale, fotbaliştii cel mai bine plătiţi

Ultima actualizare:

    Galezul e ultimul  intrat în Top 3, cu 20  de milioane € pe an  salariu până în 2022
Galezul e ultimul intrat în Top 3, cu 20 de milioane € pe an salariu până în 2022

Gareth Bale a devenit, zilele trecute, al treilea cel mai bine plătit fotbalist din lume. El şi-a renegociat înţelegerea cu Real Madrid şi, în schimbul semnăturii până în 2022, va primi în jur de 400.000 € pe săptămână. Adică în jur de 20 de milioane pe an. E depăşit doar de Ronaldo şi Messi, fiecare cu câte 21 de milioane salariu.

“Real Madrid şi Gareth Bale au ajuns la un acord pentru o prelungire a contractului jucătorului, până la 30 iunie 2022”, a anunţat site-ul celor de la Real Madrid, iar fanii au început să facă deja calcule. Pentru că cifrele înţelegerii sunt ameţitoare. Britanicul va avea 20 milioane € pe an, adică la finalul acordului, în următoarele şase sezoane se va alege în cont cu 120 de milioane. Ca un exemplu, cu aceşti bani Gareth şi-ar putea cumpăra peste 600.000 de bilete, ­fiecare costând aproape 200 €, la meciurile echipei de pe Santiago Bernabeu sau ­şi-ar putea lua 1,2 milioane de tricouri cu numele său pe spate.

“Au fost trei ani excelenţi la Real şi sper să vină alţii la fel. Au fost şi momente grele, dar nu trebuie să-ţi faci bagajele şi să pleci. Trebuie să arăţi că ai caracter şi eu voi lupta mereu pentru această echipă”, a spus fotbalistul care a cucerit până acum cu formaţia din Madrid de două ori Liga Campionilor. Bineînţeles că la un astfel de contract şi clauza de reziliere e pe măsură, asfel că orice club va dori să-l achiziţioneze acum pe mijlocaşul de 27 de ani va trebui să achite un miliard de euro.Şefii “galacticilor” au continuat astfel politica de a-şi securiza vedetele, Bale intrând la negocieri după Modric, Kroos sau Vasquez. Cu toate acestea, starul lui Real rămâne Cristiano Ronaldo, portughezul fiind numărul unu şi-n privinţa salariului. El ia 21 milioane € pe sezon, cu unul mai mult ca galez. La fel obţine de la rivala Barcelona şi vedeta Leo Messi. Cei doi sunt de altfel cel mai bine plătiţi fotbalişti din lume.

Top salarii jucători

Notă: sumele sunt exprimate în euro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net