Ronaldo, inel de logodnă de 750.000 de euro

Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez
Georgina Rodriguez
foto: arhivă personală

Cristiano Ronaldo a făcut, în sfârşit, pasul cel mare: i-a oferit un inel de logodnă celei care îi este alături de peste doi ani, Georgina Rodriguez. Iar bijuteria este una demnă de logodnica portughezului, fiind estimată la 750.000 de euro.

Dezvăluirea a fost făcută pe Instagram chiar de iubita fotbalistului de la Real Madrid, aceasta fiind extrem de emoţionată în momentul anunţului. Nu a spus însă nimeni nimic de o eventuală nuntă, chiar dacă inelul, realizat de Cartier, este o dovadă cât se poate de clară a faptului că lucrurile se îndreaptă într-acolo.

inel_logodna_ronaldo.jpg

inel logodna ronaldo
Asa arata inelul de logodna oferit de Cristiano Ronaldo Georginei
FOTO: Instagram

Cristiano Ronaldo are patru copii, dar doar o fetiţă, Alana Martina, născută în noiembrie anul trecut, este făcută cu Georgina. De altfel, aceasta e singura mamă cunoscută a vreunuia dintre copiii săi. Fotbalistul mai are un băiat născut în 2010, dar şi gemeni, fată şi băiat, născuţi la începutul anlui trecut, toţi aduşi pe lume de mame surogat, cărora nu li s-a dezvăluit identitatea. Toţi se înţeleg perfect cu Georgina, care îi creşte ca o mamă adevărată, iar acesta este unul dintre lucrurile pe care Ronaldo le apreciază cel mai mult la logodnica lui.

Loading...