Ronaldo a dat primul „pumn” la Juve, iar Mayweather l-a felicitat

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Starul portughez a cucerit primul său trofeu cu echipa italiană, iar la final a fost felicitat de celebrul boxer Floyd Mayweather Jr.

Într-un meci disputat în Arabia Saudită, Juventus a câştigat Supercupa Italiei (1-0 cu AC Milan) cu un gol marcat de Cristiano Ronaldo. Cum campionii trag la campioni, portughezul a primit la vestiare o vizită surprinzătoare.

După ce şi-a trecut în CV peste 20 de trofee cu Manchester United şi Real Madrid, Cristiano Ronaldo a spart gheaţa la „Bătrâna Doamnă” din Torino, echipă la care s-a transferat vara trecută. Disputată cu o oarecare întârziere, Supercupa Italiei dintre Juventus şi AC Milan s-a mutat pe continent asiatic, tocmai în Arabia Saudită, la Jeddah. Campioana Italiei din ultimii şapte ani şi-a respectat statutul şi a învins-o pe AC Milan la limită (1-0), golul decisiv venind după o lovitură de cap bine plasată a lui CR7. „A fost obiectivul meu să încep anul 2019 cu un trofeu. Am luat Supercupa, acum trebuie să muncim mult pentru a câştiga şi alte competiţii”, a declarat Ronaldo. La vestiare, Cristiano şi colegii săi au avut parte de o supriză plăcută. Prezent la meci, boxerul american Floyd Mayweather Jr. a ţinut neapărat să-i felicite personal pe torinezi, în special pe atacantul portughez. Pugilistul de 41 de ani care s-a retras neînvins din activitatea profesionistă s-a întreţinut minute bune cu Ronaldo, însă a acceptat propunerile de poze venite şi din partea celorlalţi fotbalişti ai lui Juventus.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net