UPDATE / Ronaldo stă o lună pe tuşă! Suspendare drastică a portughezului

Ultima actualizare:

    Portughezul a împlinit deja 33 de ani, iar la Mondialul din Qatar va merge pe 38 şi specialiştii cred că aceşti ani nu-l vor mai prinde pe terenFoto Click!
Portughezul a împlinit deja 33 de ani, iar la Mondialul din Qatar va merge pe 38 şi specialiştii cred că aceşti ani nu-l vor mai prinde pe terenFoto Click!

Cristiano Ronaldo a fost înger şi demon pentru Real Madrid în primul meci cu Barcelona din Supercupa Spaniei. Portughezul a dat un gol, dar a fost eliminat şi a comis un gest golănesc la adresa arbitrului de centru.

UPDATE / Comisia de Disciplină a federaţiei spaniole a decis luni să-l suspende pe Cristiano Ronaldo pentru cinci meciuri, mai exact pentru primele patru etape ale campionatului, dar şi pentru returul cu Barcelona din Supercupa Spaniei, programat mâine la Madrid. Astfel, Ronaldo va lipsi din echipa Realului aproximativ o lună, până la mijlocul lui septembrie.

Victoria cu 3-1 obţinută de madrileni pe „Camp Nou” a fost pătată de comportamentul nesportiv al lui Ronaldo. Vedeta Realulu n-a început meciul ca titular, fiind introdus în joc abia în minutul 58, în locul lui Benzema. Cristiano a dat lovitura pe final, înscriind golul de 2-1 cu o execuţie perfectă, la vinclu. Au urmat însă câteva minute nebune, în care Ronaldo şi-a arătat latura negativă. Mai întâi, şi-a scos tricoul şi s-a bucurat ostentativ în faţa fanilor Barcelonei, încasând un galben meritat.

Portughezul l-a îmbrâncit  pe arbitru pentru că l-a eliminat
Portughezul l-a îmbrâncit pe arbitru pentru că l-a eliminat

Apoi, a făcut o simulare pentru care a primit al doilea galben şi, implicit, cartonaşul roşu. Frustrarea acumulată l-a făcut pe Cristiano Ronaldo să pună mâna pe spatele arbitrului şi să-l împingă uşor.

Gestul portughezului va fi analizat de comisiile de disciplină ale federaţiei spaniole, regulamentul prevăzând pentru asemenea fapte o sancţiune cuprinsă între 4 şi 12 etape. Până la decizia finală, Real Madrid a decis să facă apel la cel de-al doilea cartonaş galben luat de Ronaldo la Barcelona. Dacă se va considera că Ronaldo n-a simulat la faza respectivă, atunci el va putea juca mâine în returul cu catalanii din Supercupa Spaniei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net