Ronaldinho a împlinit 40 de ani la închisoare

ronaldinho_foto.jpg

Ronaldinho a fost arestat la începutul lunii
Ronaldinho a fost arestat la începutul lunii
FOTO: EPA

Fost campion mondial, brazilianul Ronaldinho nu va uita niciodată ziua în care a împlinit 40 de ani. Pentru că și-a serbat-o la închisoare.

După ce a fost prins cu pașaport fals și acuzat de spălare de bani, fostul ”Balon de Aur” își așteaptă în pușcărie procesul. El s-a împrietenit imediat cu colegii de celulă, care se poartă cu el ca și cu un star, așa că i-au organizat chiar și o petrecere de ziua lui. Astfel, conform celor de la ”The Sun”, sâmbătă, când Ronaldinho a împlinit 40 de ani, aceștia i-au pregătit un grătar în curtea închisorii, făcând rost și de un tort, pe care au pus o lumânare în forma cifrei 40. ”E foarte trist, furios chiar. Mi-a zis: De ce se comportă oamenii aceștia așa cu mine? Nu mă voi mai întoarce vreodată în Paraguay”, a declarat pentru ”The Sun” un prieten al brazilianului, Fernando Lugo, care este campion mondial la fotbal pe plajă.

Totuși, este posibil ca pe Ronaldinho să fie eliberat până la process, deoarece, așa cum au aflat ziariștii englezi, fostul său coechipier de la Barcelona, Leo Messi, i-a angajat cea mai bună echipă de avocați posibilă.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1