Ronaldinho este acuzat de spălare de bani

ronaldinho-epa-efe-h_55934878.jpg

Ronaldinho și fratele său rămân în arest
Ronaldinho și fratele său rămân în arest
Foto: EPA-EFE

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Se îngroașă gluma în cazul fostului fotbalist brazilian Ronaldihno. Ceea ce părea la început o simplă prostie pare a fi, de fapt, o infracțiune în toată puterea cuvântului.

Procurorii care anchetează cazul lui Ronaldinho, reţinut în Paraguay pentru folosirea de paşaport fals, consideră că ar fi vorba şi de spălare de bani. Anchetatorii au început să examineze e-mail-urile şi mesajele de pe telefoanele lui Ronaldinho şi fratelui său Roberto Assis. Procurorul Osmar Legal a declarat că se anchetează legătura dintre cei doi fraţi şi Dalia Lopez, o femeie de afaceri care le-a organizat vizita şi cu care s-au întâlnit la sosirea la Asuncion. Aceasta conduce o fundaţie caritabilă, dar este de negăsit, ea fiind bănuită de implicare în crima organizată şi de producere şi utilizare de documente false.

Ronaldinho şi Roberto Assis au mers în Paraguay pentru promovarea unei cărţi. Acuzațiile la adresa lui Ronaldinho, care va împlini 40 de ani peste două zile, sunt însă atât de serioase încât justiția a refuzat chiar și o cauțiune de 1,5 milioane de dolari pentru eliberarea condiționată a sud-americanului.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5