Românii se ucid între ei pentru play-off

razvan marin

razvan marin
Jupiler se reia azi cu meciul dintre campioana Brugge şi câştigătoarea Cupei, Standard Liege, în care avem implicaţi doi români
foto: facebook Standard Liege

Jupiler League îşi dispută azi, de la ora 15:30, runda cu numărul 30, ultima dinaintea separării în două a campionatului după înjumătăţirea punctelor, model pe care ni l-au expediat şi nouă în România. Iar Anvers-ul lui Boloni şi Liege-ul lui Marin se bat pentru ultimul loc de play-off, cu Anderlecht-ul lui Chipciu pe post de arbitru.

Standard Liege şi Anvers sunt la egalitate de puncte, 41, dar trupa lui Marin are un golaveraj mai bun şi va termina pe 6 dacă nimic nu se schimbă după meciurile de azi. După un sezon bun, dar ucis în etapele din 2018, Anvers-ul lui Boloni ar rata agonizant, la mustaţă, un play-off de care părea la un moment dat sigură. Şansele de schimbare a acestei ierarhii sunt destul de meci. Practic, Anvers trebuie să obţină pe terenul lui Anderlecht mai mult decât va obţine Standard Liege la Ostende. Şi e destul de greu de crezut că trupa lui Alexandru Chipciu nu va căuta victoria în faţa lui Anvers, mai ales că după înjumătăţirea punctelor s-ar apropia foarte mult de liderul Brugge şi titlul ar fi din nou tangibil pentru echipa din Capitală. Vorbim de cazul cel mai fericit, în care măcar echipa unui român va merge în play-off, dar dacă nu vor fi atente pot rămâne pe dinafară ambele. Kortrijk e pe locul 8, cu 39 de puncte, şi o victorie foarte posibilă pe teren propriu, cu Charleroi, ar duce-o la 42, unul peste Liege şi Anvers, dacă acestea ar pierde la Anderlecht şi Oostende. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1