Românii se bat pentru locul 2 în Belgia. Brugge de deja campioană

razvan marin

razvan marin
Jupiler se reia azi cu meciul dintre campioana Brugge şi câştigătoarea Cupei, Standard Liege, în care avem implicaţi doi români
foto: facebook Standard Liege

Standard Liege a avut un 2018 fulminant, echipa lui Răzvan Marin venind de foarte departe pentru a avea în penultima etapă chiar şanse la titlu.

După ce a prins play-off-ul în ultima rundă a sezonului regular, valonii au câştigat şase meciuri şi au venit incredibil de aproape de FC Brugge. Au beneficiat şi de gafele cu repetiţie ale lui Anderlecht, cea care se credea că va fi principala urmăritoare a liderului, iar duminică se putea da foc campionatului. Dacă trupa lui Răzvan Marin ar fi câştigat meciul direct ar fi venit la un singur punct în spatele lui Brugge cu un singur meci rămas de disputat. Fără român, care e accidentat, Standard a deschis scorul, dar oaspeţii au egalat şi au obţinut egalul necesar destupării şampaniei. Astfel, în ultima etapă, Liege, 42 de puncte, şi Anderlecht, 40 de puncte, mai au o singură miză, locul 2, care duce şi el în preliminariile Ligii Campionilor. Se va tranşa însă de la distanţă, valonii jucând la Charleroi, iar Chipciu şi compania, acasă, cu Genk.

romani_chipciu.jpg

Chipciu şi ai lui au dezamăgit în acest sezon
Foto: Click!
Loading...
 
 

Citește și

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 490220269


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1