Românii, prea mici pentru fotbalul mare. Umiliți de Suedia la București

suedia_gol_romania.jpg

Berg a deschis scorul cu Romania prin această lovitură de atac
Berg a deschis scorul cu Romania prin această lovitură de atac
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

România continuă să înoate în noroiul contraperformanțelor care au devenit deja obișnuință în fotbalul nostru. Aseară, ”tricolorii” au fost umiliți de Suedia, care s-a impus doar cu 2-0.

Cu 50.000 de fani în tribune, cu un moral teoretic bun și cu șanse reale de calificare la turneul final al Campionatului European, era de așteptat ca naționala României, dacă nu să învingă, măcar să se lupte până la ultima picătură de energie contra Suediei. Din păcate, ceea ce am văzut pe teren a fost nu o dezamăgire, ci o umilință de-a dreptul. Nordicii au defilat pe Arena Națională, făcând absolut tot ce au vrut cu jucătorii noștri, care au părut niște marionete îmbrăcate în galben. Conduși de pe margine de Cosmin Contra, un tehnician care ar trebui să-și ardă carnetul de antrenor, pentru că a demonstrat prin fapte cum ”știe” să descifreze jocul unui adversar, românii au oferit cel mai penibil spectacol fotbalistic din ultimii ani. Drept urmare, golurile marcate de Berg, în minutul 18, și de Quaison, în minutul 34, au fost singurele văzute la București, dar suedezii trebuie să fie nemulțumiți de scor. Pentru că dacă s-ar fi impus cu 5 sau 6 la 0, nu ar fi fost nici o mirare.

Pentru România, singura șansă de a ajunge la Europene rămâne acel baraj din luna martie a anului viitor. Atunci când, poate, vom avea un selecționer pe bancă.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1