Românii din Liga Campionilor atacă primăvara

Ultima actualizare:

    Cosmin Moți  va fi titular pe  Parc de Princes
Cosmin Moți va fi titular pe Parc de Princes

A venit ziua cea mare pentru jucătorii români care au evoluat în această toamnă cu echipele lor de club în grupele Ligii Campionilor. În clasamente, cel mai bine stă Vlad Chiricheş, Napoli având nevoie de o remiză la Lisabona, cu Benfica, pentru a tranşa calificarea în optimi fără a mai depinde de rezultatul meciului Dinamo Kiev – Beşiktaş.

 Napoletanii se pot califica şi cu un eşec contra Benficăi, însă doar în cazul în care turcii pierd în Ucraina. Oricum ar fi, Vlad Chiricheş are asigurată prezenţa în primăvara europeană, în optimile Ligii Campionilor sau în 16-imile Ligii Europa.

În schimb, ceilalţi trei români care joacă în această seară (Keşeru, Moţi şi Prepeliţă) au meciuri de totul sau nimic. Asta pentru că atât Ludogoreţ, cât şi FC Rostov se bat doar pentru locul trei în grupe şi ar putea fi eliminate definitiv din cele două competiţii europene. Astfel, Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi au în faţă o confruntare de foc cu Paris Saint-Germain, în deplasare. Pentru a se califica în 16-imile Ligii Europa, Ludogoreţ are nevoie de cel puţin acelaşi rezultat pe care îl va obţine FC Basel, acasă, cu Arsenal. În cazul lui Andrei Prepeliţă, ruşii de la Rostov nu trebuie să piardă în Olanda, cu PSV Eindhoven, pentru a se menţine pe poziţia a treia.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net