Românii decid titlul în Spania

Ultima actualizare:

    Torje speră să  joace diseară  cu Barcelona
Torje speră să joace diseară cu Barcelona

Cele două înfrângeri ale lui Real Madrid, acasă cu Barcelona şi la Sevilla, au relansat campionatul în Primera. Atletico, Real şi Barcelona sunt despărţite de doar trei puncte şi fiecare pas greşit poate decide titlul. Doi români sunt implicaţi direct în această luptă.

De la ora 17.00, Gabriel Torje se va duela din nou cu Lionel Messi pentru că Espanyol o primeşte pe Cornella El Prat, în derby-ul Cataluniei, pe FC Barcelona. Trupa blaugrana e la un punct în spatele lui Atletico şi e nevoită să câştige în faţa concitadinei sale. Mijlocaşul român e anunţat în lot şi îl va avea din nou ca adversar direct pe starul argentinian. În urmă cu trei săptămâni, în amicalul de pe Arena Naţională, cei doi au făcut chiar schimb de tricouri.

Răzvan Raţ

simeon stalpnicul png

Tot diseară, dar de la ora 23.00, Răzvan Raţ şi Rayo Vallecano vor încerca să scoată definitiv Realul lui Cristiano Ronaldo din cursa pentru titlu. Trupa lui Anceloti nu-şi mai permite paşi greşiţi pentru că este pe locul trei, la trei puncte distanţă de Atletico, cealaltă echipă din Madrid.

Rayo, şi ea tot din capitala Spaniei, are o formă extraordinară, cu patru victorii şi un egal în ultimele cinci meciuri, fapt care a scos-o din zona retrogradării. Raţ e considerat un adevărat talisman la Vallecano, care n-a pierdut de când românul a venit la echipă, dar şansele să scoată ceva din partida de pe Santiago Bernabeu sunt mai mici decât cele ca Torje şi Espanyol s-o încurce pe Barcelona. Cu tot cu partidele de diseară, fiecare echipă mai are de jucat opt meciuri în acest sezon de Primera Division.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net