Românii, decapitaţi în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

    Vlad Chiricheş a revenit la Napoli cu o înfrângere în faţa lui Beşiktaş, scor 3-2, greşind la două goluri, iar aseară a redebutat şi în Serie A, cu mai mult succes din fericireFoto Click!
Vlad Chiricheş a revenit la Napoli cu o înfrângere în faţa lui Beşiktaş, scor 3-2, greşind la două goluri, iar aseară a redebutat şi în Serie A, cu mai mult succes din fericireFoto Click!

Numărul fotbaliştilor români care ajung să joace în Liga Campionilor scade de la an la an, iar cei câţiva care mai rezistă demonsterază constant de unde ni se trage.

Aseară, cei trei compatrioţi care au evoluat în faza grupelor pentru Napoli şi Ludogoreţ s-au făcut de râs. Vlad Chiricheş, pentru prima dată titular la italieni în acest sezon, nu i-a făcut faţă nici măcar camerunezului Aboubakar, care s-a desprins de două ori de lângă el şi a marcat de fiecare dată în victoria incredibilă a lui Beşiktaş pe San Paolo, scor 3-2. Cu o aşa revenire pare greu de crezut că după ce se vor reface Albiol şi Maksimovic românul va mai prinde un loc în primii 11, o plecare a sa la iarnă fiind cel mai aproape de realitate.

Apoi, nici înlocuitorului său de la echipa naţională, Cosmin Moţi, nu i-a mers mai bine, ba dinmpotrivă. Fostul dinamovist a avut un meci de coşmar pe Emirates, unde Ludogoreţ a pierdut cu 6-0 în faţa lui Arsenal. Românul s-a făcut de râs la golul care a deschis scorul, Alexis Sanchez făcându-l sanie şi marcând apoi cu un lob de generic peste portarul bulgarilor. Claudiu Keşeru a văzut cea mai mare parte din această umilinţă de pe bancă, el fiind rezervă şi intrând pe teren în minutul 69, la scorul de 4-0 pentru englezi. Ludogoreţ rămâne ultima în grupă, cu un singur punct acumulat după trei jocuri, air Napoli îşi complică viaţa, Beşiktaş şi Benfica venind la unul, respectiv două puncte în spatele italienilor.

Următoarele meciuri sunt retururile acestor partide şi vor avea loc pe 1 noiembrie, la Razgrad, respectiv Istanbul.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net