Românii de la Anderlecht, eliminaţi dramatic de United. "A fost incredibil"

stanciu1.jpg

Mijlocaşul are zilele numărate la Anderlecht, iar Sparta Praga pare cea mai probabilă viitoare destinaţie
Foto Click!

Cu Alex Chipciu titular şi cu Nicuşor Stanciu introdus în repriza secundă, Anderlecht Bruxelles a făcut un meci mare contra echipei engleze Manchester United, dar a părăsit Liga Europa în faza sferturilor de finală.

După 1-1 în turul din Belgia, cele două formaţii au încheiat primele 90 de minute ale returului de pe "Old Trafford" cu acelaşi rezultat, astfel că s-a trecut la prelungiri. Gruparea antrenată de Jose Mourinho s-a desprins decisiv (2-1) abia în minutul 107, prin reuşita lui Rashford.

"Chiar ne-am felicitat în vestiar pentru faptul că am ajuns până aici. Am fost foarte aproape să o eliminăm pe Manchester United. Antrenorul a venit și ne-a felicitat. A fost incredibil să jucăm pe Old Trafford. Chiar vorbeam cu Alex că a fost asemănător cu ceea ce am simțit la meciul de deschide de la Euro. Acolo a fost mai frumos, dar pentru mine stadionul acesta va rămâne o amintire minunată. Cred că este cel mai frumos stadion", a declarat Nicuşor Stanciu pentru Dolce Sport.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

loading...
Loading...