România vrea titlul mondial la fotbal. Deocamdată la jocul FIFA

Ultima actualizare:

    Fotbaliștii români și-au aflat adversarii: Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe și MaltaFoto: Sport Pictures
Fotbaliștii români și-au aflat adversarii: Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe și MaltaFoto: Sport Pictures

Federaţia Română de Fotbal intenţionează să formeze o echipă naţională de FIFA, unul dintre cele mai populare jocuri pe consolă, şi care să câştige Campionatul Mondial. Componenţii viitoarei echipe naţionale de FIFA vor fi selectaţi în cadrul unui campionat care se va desfăşura la Bucharest Gaming Week.

"Întotdeauna suntem atenţi la ce se întâmplă în jurul nostru şi decizia de a constitui o echipă naţională de FIFA a venit oarecum natural pentru că o mare parte din viitor se mută în zona de gaming. Una dintre misiunile noastre este să facem fotbalul cât mai popular. Componenţii naţionalei de FIFA vor fi aleşi pe criterii de performanţă, se va juca în sistem eliminatoriu, vom avea un câştigător şi vom identifica patru componenţi ai naţionalei de FIFA în cadrul acestui eveniment. Suntem foarte buni la acest joc, avem campioni mondiali, europeni, unul dintre ei are mai multe titluri la FIFA, avem aplecarea asta către sporturi electronice. Trebuie să câştigăm campionatul mondial la FIFA. Acum suntem în faza de identificare a echipei naţionale, suntem printre primii cu astfel de iniţiative. Avem un potenţial foarte mare, avem jucători buni şi pasionaţi. Naţionala de fotbal a României este prezentă în joc. Finala de FIFA de la Bucharest Gaming Week se va juca între România vs. România”, a spus Andrei Cismaru, Digital Transformation Director în cadrul FRF.

Oficialul FRF a afirmat că şi în cadrul lotului echipei naţionale sunt destui împătimiţi ai acestui joc: "Şi la naţională se joacă FIFA, ştiu că Pantilimon este un jucător foarte bun, Chipciu joacă destul de mult şi e priceput. Sunt mai mulţi componenţi ai naţionalei pasionaţi”.

O nouă ediţie a Bucharest Gaming Week va avea loc între 4-9 decembrie la Romexpo. Bucharest Gaming Week este format din două componente principale, o serie de evenimente conexe, dedicate industriei de game development, care se vor desfăşura în perioada 4-7 decembrie, în diverse locuri din Bucureşti şi evenimentul principal, care va avea loc în weekend-ul 8-9 decembrie şi are misiunea de a aduce împreună comunitatea de gaming.

Evenimentul central de la Romexpo, din perioada 8-9 decembrie, va aduce turnee mari de gaming, precum Finala Bucharest Gaming Week CS:GO Invitational by ESL, CS:GO South European Championship, Finala Ligii Naţionale de PUBG Sezonul 2 şi FIFA 19. Bucharest Gaming Week Invitational by ESL pune la bătaie premii în valoare totală de 50.000 Euro şi aduce în arenă unele dintre cele mai bune echipe internaţionale de CS:GO.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net