România s-a impus în Muntenegru, însă Serbia a câștigat grupa

Ultima actualizare:

    Claudiu Keșeru a fost unul dintre cei mai periculoși atacanți ai României în meciul din MuntenegruFoto: sportpictures.eu
Claudiu Keșeru a fost unul dintre cei mai periculoși atacanți ai României în meciul din MuntenegruFoto: sportpictures.eu

Cu un joc mult mai ofensiv decât ne-a obișnuit în ultimii ani, în deplasare, echipa de fotbal a României a câștigat cu 1-0 (1-0), la Podgorica, meciul cu Muntenegru. Tricolorii au terminat grupa din Divizia C a Ligii Națiunilor pe locul 2, după Serbia.

Unicul gol al meciului Muntenegru - România a fost înscris de Țucudean, în minutul 44, cu un șut din afara careului mare la care portarul gazdelor n-a a scăpat mingea în poartă. 

În minutul 72, Ciprian Tătărușanu a apărat penalty-ul executat de Jankovic și acordat pentru un fault comis de Săpunaru asupra lui Mugosa. 

Disputa de la Podgorica s-a disputat în prezența a circa 2.000 de spectatori, asistența redusă fiind cauzată de ploaia care a căzut în Muntenegru. 

În celălalt meci din grupă, Serbia - Lituania 4-1 (0-0). Goluri au fost marcate de Zulpaag (min. 51), Mitrovic (min. 58), Prijovic (min. 71), Ljajic (min. 74), respectiv de Petravicius (min. 64).

Clasament final:1. Serbia 14 puncte2. România 12 puncte3. Muntenegru 7 puncte4. Lituania 0 puncte

Cum Scoția a câștigat cu 3-2 în fața Israelului, în Grupa 1, România va intra în urna a patra la tragerea la sorți a grupelor preliminare pentru Euro 2020.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net