UPDATE România - Olanda! Batavii au câștigat cu 3-0!

Cosmin Contra

Cosmin Contra
România va juca un amical cu scandinavii pentru că selecţionerul vrea să se pregătească de o calificare le euro prin noua competiţie inventată de UEFA
Foto Click!

Echipa naţională a jucat marți seara ultimul amical al anului. Adversara a fost Olanda, echipă ce nu a reuşit, la fel ca România, să se califice la Mondiale, dar care acum s-a impus cu 3-0.

UPDATE În prima repriză scorul a fost 0-0, dar în partea secundă rivalii și-au arătat clasa. Au marcat: Depay 47, Babel 57 și De Jong 80.

UPDATE Cosmin Contra va trimite în teren un prim 11 în care Ţucudean va fi vârf, Keşeru fiind rezervă.

România: Pantilimon - Bălaşa, Moţi, Chiricheş, Ganea - Hoban, Bicfalvi - Chipciu, Budescu, Fl. Tănase - Ţucudean.

UPDATE Restricţii de trafic.

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul e restricţionat, începând de la ora 10.00, gradual, până la finalul partidei, pe prima bandă a străzii Vatra Luminoasă, între Str. Tony Bulandra şi Str. Pierre de Coubertin, pe străzile care fac legătura între Str. Vatra Luminoasă şi Str. Maior Coravu şi între Bd. Basarabia şi Str. Maior Coravu, pe Str. Maior Coravu, pe Str. Tony Bulandra şi pe Str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena.

De asemenea, sunt restricţii şi pe Str. Sg. Vasile Şerbănică, între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion, de la ora 17.00, până după închiderea jocului şi pe Bd. Basarabia, pe sensul de circulaţie dinspre intersecţia cu Bd. Chişinău, spre Piaţa Hurmuzachi, începând cu ora 22.00, până la plecarea tuturor spectatorilor de la stadion.

UPDATE Echipele probabile:

România: Pantilimon - Bălaşa, Chiricheş, Dr. Grigore, Toşca - Pintilii, Stanciu - Torje, Budescu, Băluţă - Fl. Andone.
Olanda: Cillessen - Fosu-Mensah, van Dijk, Veltman, Blind - Strootman, van Beek, Sniejder - Promes, Babel, Depay.

Elevii lui Cosmin Contra şi-au ales numerele pe care le vor purta în meciul cu batavii. Gicu Grozav, cel care a învins Turcia de unul singur, marcând două goluri, va avea din nou zece pe tricou.

Portari: 1. Costel Pantilimon, 12. Ciprian Tătăruşanu, 16. Florin Niţă, 30. Bogdan Lobonţ.

Fundaşi: 2. Nicuşor Bancu, 3. Alin Toşca, 4. Cosmin Moţi, 6. Vlad Chiricheş, 21. Dragoş Grigore, 22. Cristian Săpunaru, 24. Cristian Ganea, 27. Mihai Bălaşa.

Mijlocaşi: 5. Ovidiu Hoban, 7. Alexandru Chipciu, 8. Mihai Pintilii, 11. Gabriel Torje, 14. Constantin Budescu, 17. Eric Bicfalvi, 20. Sergiu Hanca, 23. Nicolae Stanciu, 25. Alexandru Băluţă, 26. Ciprian Deac, 28. Florin Tănase.

Atacanţi: 9. Florin Andone, 10. Gheorghe Grozav, 13. Claudiu Keşeru, 19. George Ţucudean, 29. Denis Alibec.

loading...
Loading...

Citește și