România, o nouă umilință: 0-5 în Spania

Ultima actualizare:

    Rus și-a marcat un autogol in meciul cu Spania, de la MadridFOTO: EPA
Rus și-a marcat un autogol in meciul cu Spania, de la MadridFOTO: EPA

Ultimul meci oficial al naționalei României în preliminariile Campionatului European a fost o dezamăgire, la fel ca toată campania de calificare.

Spania ne-a călcat în picioare în prima repriză și a ajuns să conducă după doar 45 de minute cu scorul de 4-0, grație golurilor marcate de Ruiz (8), Moreno (33), Morata (43) şi Rus (45 - autogol). În plus, ibericii au mai avut un gol anulat și o bară.

Din fericire, după pauză gazdele meciului și-au descoperit latura umană, au renunțat să ne mai atace și, astfel, să ne umilească și mai rău. Până la final, au mai marcat o singură dată, în prelungiri, prin Oyarzabal, scorul final fiind astfel 5-0.

În acest ultim meci, Cosmin Contra a început cu șase componenți ai naționalei de tineret semifinalistă la Europeanul Under 21 din vară, iar acestora li s-a adăugat și Răzvan Marin, care nu a fost lăsat de Ajax să joace la acel turneu final. Dar, în afară de faptul că le-a închis gura constestatarilor, nu a făcut altceva decât să demonstreze că puștii sunt încă necopți pentru marile meciuri și marile victorii la care visăm.

Astfel se încheie cea mai tristă campanie de calificare la Europene din istoria naționalei României. Echipa noastră a terminat pe locul 4 în grupă și mai speră la Europene doar prin prisma barajului care se va juca în luna martie.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net