România joacă azi în Kazahstan. A nins la Astana. Vezi 11-le probabil!

bucurie_romania_armenia.jpg

bucurie fotbal romania armenia
Tricolorii au şanse mici să meargă în Rusia, la turneul final de anul viitor, dar în 2026 e imposibil să rateze. Se vor califica 48 de echipe
Foto: AFP

Tricolorii sunt entuziasmaţi după victoria din Armenia, dar azi urmează un meci de alt calibru în stepa kazahă. La Astana ninge de ieri, organizatorii au tras acoeprişul pentru a proteja problematicul gazon sintetic şi totul e pregătit pentru meciul de la ora 19:00.

Selecţionerul Christoph Daum anticipează un joc de luptă fizică şi pentru asta va modifica destul de mult primul 11. Astfel, în banda dreaptă, Romario Benzar îi va lăsa probabil locul lui Gabi Enache, un tip care nu se menajează niciodată şi dă totul pe orice surpafaţă, aşa cum chiar Daum a spus în momentul în care a fost întrebat de ce l-a convocat în ciuda formei sale slabe de la Steaua. Apoi, deşi pare regretabil după realizările din jocul cu Armenia, Răzvan Marin va dispărea şi el din echipa de start, în locul său urmând să intre Eric Bicfalvi, un jucător mult mai combativ şi mai puternic fizic. De asemenea, în avanposturi va juca probabil Florin Andone în locul lui Bogdan Stancu, care fie va trece pe bancă, fie îi va lua locul lui Chipciu în banda stângă, caz în care jucătorul lui Anderlecht va rămâne rezervă. Şi aceste două modicări au tot motive tactice şi sunt influenţate de modul în care joacă cei din Kazahstan pe teren propriu. Să sperăm că Daum va reuşi să balanseze forţa cu jucătorii de execuţie, astfel încât să aibă pe teren mai multă putere, să-i mai rămână şi câţiva jucători care să facă diferenţa prin calităţile lor tehnice şi să ne întoarcem acasă cu şase puncte imense din aceste deplasări.

Loading...
 
 

Citește și

  • În urma egalului cu Muntenegru, şase puncte din deplasarea armeno-kazahă, obţinute oricum, ar fi fost de aur. ”Tricolorii” i-au zdrobit însă pe primii la Erevan şi au ridicat ştacheta foarte sus. Acum, Stanciu şi compania sunt aşteptaţi s-o menţină acolo, toată lumea mizând pe un nou 5-0. Şi pare posibil din mai multe puncte de vedere.

  • Nordicii nu au mai pierdut un joc pe teren propriu de la data de 11 octombrie 2015, când au fost detronaţi de francezi, 0-1, într-un amical. Danemarca părea favorita grupei noastre în preliminariile CM 2018, dar după două etape „tricolorii” domină, în timp ce elevii lui Aage Hareide sunt la mijlocul clasamentului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1