România - Chile 3-2: Cosmin Contra a pierdut „pariul” cu Gică Hagi

Ultima actualizare:

    Ionuţ Nedelcearu a primit credit de la Contra, dar a dezamăgit
Ionuţ Nedelcearu a primit credit de la Contra, dar a dezamăgit

Selecţionerul Cosmin Contra l-a titularizat pe stoperul Ionuţ Nedelcearu cu speranţa că acesta îi va da peste nas lui Gică Hagi, care îl făcuse „beţiv”. Fundaşul echipei ruseşti UFA a fost însă cel mai slab tricolor în amicalul de joi cu Chile.

România a câştigat amicalul cu sud-americanii de la Graz fără să strălucească. Dimpotrivă, jucătorii naţionalei noastre au privit partida ca o miuţă de vară împotriva rezervelor statului Chile. “Am fost dominaţi de o echipă care a jucat în 10 oameni, asta îmi dă de gândit”, a recunoscut chiar Cosmin Contra. În condiţiile în care majoritatea tricolorilor au dezamăgit, evoluţia palidă a lui Nedelcearu ar fi fost repede uitată. Asta dacă n-ar fi existat explozia din urmă cu câteva săptămâni a lui Gică Hagi la adresa fotbalistului de 22 de ani crescut la Dinamo.

“Am văzut un jucător convocat care a avut două ieşiri periculoase, cu băutură. Se îmbată de două ori, dar trebuie să fie la lot. Să mă scuze Nedelcearu, dar asta e realitatea. Ce trebuie să facă Ţîru? Să se îmbete şi el? E căpitanul naţionalelor la toate categoriile de vârstă, a ieşit campion cu Viitorul, în unele meciuri are sută la sută la dueluri câştigate”, a tunat Hagi la câteva ore după ce Cosmin Contra făcuse convocările pentru dubla amicală cu Chile şi Finlanda.

Evident, selecţionerului nu i-au picat deloc bine aceste critici ale “Regelui”, iar Ionuţ Nedelcearu s-a transformat peste noapte într-un pariu. Unul pierzător pentru Contra, cel puţin după cum a jucat Nedelcearu în meciul cu Chile, cu multe ezitări şi fără a asigura stabilitate defensivei. De altfel, schimbarea lui Nedelcearu cu Bălaşa, în minutul 60, a coincis cu trezirea la viaţă a naţionalei noastre, care a întors apoi rezultatul de la 1-2 la 3-2.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net