AS Roma va oferi bilete la prețuri speciale cadrelor medicale din Italia

as-roma-02.jpg

AS Roma s-a implicat în lupta cu pandemia
AS Roma s-a implicat în lupta cu pandemia
Foto: Facebook/ASRoma

Într-o perioadă în care competițiile sportive sunt întrerupte peste tot în Europa, gândul performerilor se îndreaptă spre cadrele medicale care luptă cu pandemia de Covid-19. Echipa italiană de fotbal AS Roma a anunţat, astăzi, că va dedica personalului medical primul meci pe care îl va disputa acasă, cu public, în momentul reluării întrecerii din Seria A.

Mai exact, la prima partidă pe care o va găzdui, AS Roma va pune la dispoziţia personalului medical care a fost în prima linie în lupta cu Covid-19 5.000 de bilete gratuite. Tot atunci, li se va aduce un omagiu celor din domeniul sănătăţii care şi-au pierdut viaţa, în Italia. De asemenea, angajaţii din domeniul medical vor beneficia de preţuri speciale, reduse, la partidele echipei AS Roma.
Clubul a donat Spitalului Lazzaro Spallanzani din capitala Italiei opt aparate de respiraţie artificială şi opt paturi medicale, în valoare de 530.000 de euro, în urma unei strângeri de fonduri la care au participat jucătorii şi angajaţii clubului. De asemenea, din fiecare bilet vândut, o parte a sumei obţinute va ajunge într-un fond pentru cumpărare de echipamente medicale pentru Roma.
În Italia au murit din cauza coronavirusului 51 de angajaţi din domeniul sănătăţii. Alte mii de persoane angajate în spitale au contractat virusul la locul de muncă.

Loading...