«Roland», noua poreclă a lui Raţ

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Numele "Rat" (şobolan, în limba engleză) e singura mare problemă a lui Răzvan Raţ de când s-a transferat la West Ham United.

Deşi e doar de câteva zile la noua sa echipă, internaţionalul român pare să se fi acomodat perfect. Coechipierii i-au găsit chiar şi o poreclă, cu care îl strigă pe Raţ în timpul antrenamentelor. Este vorba despre "Roland", o păpuşă-şobolan care a făcut furori în anii ‘80 în programele de televiziune din Anglia. De unde şi până unde Roland? Totul porneşte de la numele lui Răzvan, "rat" însemnând în limba engleză şobolan.

n limba română se pronunţă cu «ţ», dar voi nu aveţi această literă. Pentru mine, e doar o coincidenţă că sunt asemănat cu un animal. E o oportunitate bună de a râde mai mult", s-a amuzat Raţ, care a debutat deja în tricoul lui West Ham la amicalul de duminică seară cu Cork City din Irlanda (câştigat de "ciocănari" cu 6-0).

Managerul de la West Ham, Sam Allardyce, este încântat de transferul lui Raţ

simeon stalpnicul png

La West Ham, Răzvan Raţ a găsit o atmosferă extrem de relaxată, fapt care-l ajută să se integreze în noul colectiv. "Băieţii sunt fantastici. M-au primit minunat şi mă ajută mereu. Sunt coleg de cameră cu Joe Cole (n.r.: fost internaţional englez, trecut pe la Chelsea şi Liverpool), cu care am multe de discutat", a declarat românul. "După 10 ani la Şahtior, a fost puţin ciudat pentru mine să înţeleg că joc pentru o altă echipă şi am o altă familie. Vreau să mă adaptez cât mai repede aici", a completat "Roland" Raţ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net