Rivaldinho, ultima măsea bună scoasă

Rivaldinho a marcat primul său gol în tricoul lui Dinamo.jpg

Rivaldinho a marcat primul său gol în tricoul lui Dinamo
Dinamo e gata să renunţe la brazilian pentru nimic şi să continue seria afacerilor catastrofale făcute în ultimii ani. Golul cu Bilbao rămâne cea mai tare realizare a lui Rivaldinho
Foto Click!

Trupa din Ştefan cel Mare încearcă să se reorganizeze în această iarnă, dar începe din locul greşit. Fără play-off asigurat şi cu slabe perspective de finanţare, alb-roşii vor să renunţe tocmai la jucătorii de perspectivă care i-ar putea scoate din mizerie în viitor.

4 goluri în 23 de meciuri nu sunt nişte cifre halucinante pentru Rivaldinho, dar atacantul de 21 de ani venit de la Internacional a arătat că are calităţi şi, cu vârsta de partea lui, „câinii” mai puteau să-l aştepte. Nu mai sunt însă dispuşi şi vor să-l dea oricui pentru 100.000 de euro, chiar dacă impresarul său în propune gratis peste tot. În schimb, Miriuţă şi staff-ul său au pus ochii pe fosile ca Nistor care bat spre 30 de ani şi e greu de crezut că ne mai pot arăta altceva decât am văzut până acum. Asta e însă strategia lui Dinamo şi nu începe acum, cu Rivaldinho, ci e veche. Sub patronajul lui Ionuţ Negoiţă, alb-roşii au vândut pe mărunţiş jucători buni, care dacă stăteau pe taraba unuia ca Gigi Becali nu plecau decât pe sume grase. Reamintim doar cazurile lui Harlem Gnohere, dat FCSB-ului pe 250.000 de euro după ce cu câteva luni înainte au refuzat de patru ori mai mult, al lui Miha Mevlja, vândut la Rostov pe 700.000 de euro, iar ruşii l-au dat apoi mai departe cu 7 milioane de euro, sau a lui Palic, dat gratis lui Rednic la Mouscron. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1