Rezultatele din grupa noastră pentru Mondiale! Eşec pentru favorita Polonia!

nationala5.jpg

Echipa naţională

Grupa E e formată din România, Polonia, Danemarca, Muntenegru, Kazahstan şi Armenia.

Înainte de România – Muntenegru s-au jucat Danemarca – Armenia, scor 1-0 (Eriksen 17), şi Kazahstan – Polonia 2-2 (Khizhnichenko 51, 58 / Kaputska 9, Lewandowski 35-penalty).

Dacă danezii s-au impus relativ uşor, la Copenhaga, ratând şi un penalty prin marcatorul singurului gol, Eriksen, în schimb, surpriza a venit din Astana. Acolo, Polonia, favorita grupei, a condus cu 2-0, însă a fost egalată şi a ratat primele puncte din campania de calificare pentru CM 2018.

România a remizat cu Muntenegru, 1-1, şi clasamentul arată astfel: Danemarca (3), Polonia (1), Kazahstan (1), România (1), Muntenegru (1), Armenia (0).

 

Loading...

Citește și

  • Nicușor Stanciu a ratat un penalti în minutul 90+6

    România a început cu un semieșec campania de calificare la mondialul din Rusia, din 2018. 1-1 la Cluj cu Muntenegru nu reprezintă debutul ideal nici pentru selecționerul Christoph Daum, un antrenor ghinionist dacă ne gândim că ”tricolorii” au ratat un penalti în ultimul minut al prelungirilor.

  • Selecţionerul României, Christoph Daum, a explicat cum a decurs jocul nostru cu Muntenegru, 1-1, primul din campania de calificare la CM 2018.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1