Rezultatele autopsiei fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului avionului nu a fost găsit

Ultima actualizare:

    Emiliano Sala a murit într-un accident aviaticFoto: Getty
Emiliano Sala a murit într-un accident aviaticFoto: Getty

Emiliano Sala a murit în urma unui accident aviatic, în timp ce aeronava în care se aflau el și pilotul, cu destinația Cardiff, s-a prăbușit în Canalul Mânecii. După ce a fost dat dispărut, forțele de ordine i-au găsit și recuperat trupul neînsuflețit din epava avionului, după care acesta a fost supus unei autopsii.

Din primele investigații, se pare că aeronava de mici dimensiuni în care se aflau doar Emiliano Sala și un pilot s-a prăbușit în Canalul Mânecii din cauza gheții acumulate pe aripi. Inițial s-a considerat că fotbalistul argentinian a murit înecat în urma impactului cu apa, însă autopsia a dezvăluit cauzele reale ale morții lui Sala.

Cauzele morții lui Emiliano Sala, dezvăluite de autopsie 

Rezultatele autopsiei au arătat că Emiliano Sala a murit din cauza rănilor la cap şi piept. Potrivit presei britanice, citate de news.ro, rezultatele autopsiei au arătat că argentinianul nu a murit înecat, ci ca urmare a rănilor suferite după prăbuşirea avionului.

Departamentul britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice a precizat că un raport definitiv privind cauzele accidentului va fi publicat în următoarele şase luni, însă un raport preliminar va apărea în decurs de două săptămâni.

Fanii și colegii lui Emiliano Sala au ținut câteva momente de reculegere în memoria acestuia
Fanii și colegii lui Emiliano Sala au ținut câteva momente de reculegere în memoria acestuia

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii.

La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit, iar căutările au fost oprite din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, vremea și curenții maritimi nepermițându-le investigatorilor să lucreze. 

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Sala şi pilotul, a fost dat dispărut la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net