Rezultatele autopsiei fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului avionului nu a fost găsit

emiliano-sala-autopsie.jpg

Emiliano Sala a murit într-un accident aviatic
Foto: Getty

Emiliano Sala a murit în urma unui accident aviatic, în timp ce aeronava în care se aflau el și pilotul, cu destinația Cardiff, s-a prăbușit în Canalul Mânecii. După ce a fost dat dispărut, forțele de ordine i-au găsit și recuperat trupul neînsuflețit din epava avionului, după care acesta a fost supus unei autopsii.

Din primele investigații, se pare că aeronava de mici dimensiuni în care se aflau doar Emiliano Sala și un pilot s-a prăbușit în Canalul Mânecii din cauza gheții acumulate pe aripi. Inițial s-a considerat că fotbalistul argentinian a murit înecat în urma impactului cu apa, însă autopsia a dezvăluit cauzele reale ale morții lui Sala.

Cauzele morții lui Emiliano Sala, dezvăluite de autopsie 

Rezultatele autopsiei au arătat că Emiliano Sala a murit din cauza rănilor la cap şi piept. Potrivit presei britanice, citate de news.ro, rezultatele autopsiei au arătat că argentinianul nu a murit înecat, ci ca urmare a rănilor suferite după prăbuşirea avionului.

Departamentul britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice a precizat că un raport definitiv privind cauzele accidentului va fi publicat în următoarele şase luni, însă un raport preliminar va apărea în decurs de două săptămâni.

emiliano-sala-moment-de-reculegere.jpg

Fanii și colegii lui Emiliano Sala au ținut câteva momente de reculegere în memoria acestuia
Foto: Getty

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii.

La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit, iar căutările au fost oprite din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, vremea și curenții maritimi nepermițându-le investigatorilor să lucreze. 

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Sala şi pilotul, a fost dat dispărut la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

 

 

 

Loading...

Citește și